Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1 iyi ki yaptırmış, dediğimiz Gönül Dağı dizisinde bu heyecana kalp dayanmaz!

TRT1 iyi ki yaptırmış, dediğimiz Gönül Dağı dizisinde bu heyecana kalp dayanmaz!

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, ilk 5 bölümü ile öyle güzel bir etki bıraktı ki, izleyiciler şimdiden bu yapıma bağlandı. Oyunculuk performansları, hikaye, karakterlerin ilgi çekici olması, bozkırın naifliğinin üzerine çökmesi ve etkileyici müzikleri ile göz dolduran Gönül Dağı dizisinde 6. bölüm de heyecanla bekleniyor. Peki dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Reyting sonuçlarıyla çok başarılı işler çıkartan Gönül Dağı’nın 6.bölümü 28 Kasım Cumartesi akşamı yine etkileyici sahnelerle dolu olacak. Gönül Dağı Aşıkları kavuşabilecek mi? Gedelli Mucitlerinin uçağı havalanacak mı? Gönül Dağı’nın 6. Bölümünde nefesler tutulacak, heyecan doruğa çıkacak… İşte yeni bölümden tüm detaylar…

TRT1 iyi ki yaptırmış, dediğimiz Gönül Dağı dizisinde bu heyecana kalp dayanmaz! 8

Çocuklukta filizlenen büyük aşkın kahramanları Taner (Berk Atan) ve Dilek (Gülsim Ali İlhan) kavuşabilecek mi? Kuzenleri Ramazan (Cihat Süvarioğlu) ve Veysel’le (Semih Ertürk) hayallerini gerçekleştirmeye ant içen Taner başarılı olabilecek mi? Gedelli’nin mucitlerinin eseri uçak havalanabilecek mi? Yerel TV kanalının canlı yayınladığı uçak tanıtımında nefesler tutulacak, heyecan doruğa çıkacak.

Taner ve amcaoğulları aniden kasabaya gelen SNK Havacılık şirketine uçaklarını göstereceklerdir. Ancak ufak bir sorunları vardır, uçak henüz hazır değildir. Amcaoğulları, uçağı test uçuşuna yetiştirmek için büyük bir gayretle çalışmaya başlarlar. Bütün Gedelli’nin canlı yayında izlemek için sabırsızlıkla bekledikleri bu uçuş gerçekleşecek midir?

TRT1 iyi ki yaptırmış, dediğimiz Gönül Dağı dizisinde bu heyecana kalp dayanmaz! 9

Dilek’in kasabada kalmasından sonra Taner hem sevinç hem de şaşkınlık içindedir. Her ikisi de gitgide birbirlerine yakınlaşırken Taner’in Dilek’e yapacağı büyük sürpriz nedir?

Gönül Dağı’nın 6. Bölümü, birbirinden komik, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle ilgi odağı olacak, büyük beğeni toplayacak.

Sanat Dünyasının Usta İsimleri Rol Alıyor

Senaryosu, “Bozkırın kalemi” olarak da bilinen Mustafa Çiftçi’nin “gün yüzüne çıkmamış” öykülerinden esinlenilerek yazılan dizinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor..

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

‘Bozkırda Bir Anadolu Masalı’nı anlatan Gönül Dağı’nın 6. Bölümü 28 Kasım Cumartesi 20:00’de TRT1 ekranlarında.