Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisi daha başlamadan talihsizlik yaşadı!

Bir Annenin Günahı dizisi daha başlamadan talihsizlik yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni başlayacak yapımlara yönelik izleyicilerin ilgisi olsa bile, hem kanal hem de konu bakımından çok güçlü bir iş değil ise izleyiciler ekran final yapar korkusu yaşıyor… Bir Annenin Günahı isimli dizinin fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Kanal D ekranında ne zaman izleyici ile buluşacağı henüz netleşmedi, ancak yakında yayında olması bekleniyor.

Kadın izleyicileri daha çok cezbedecek bir yapım olarak görünen Bir Annenin Günahı ile ilgili izleyicilerin yorumlarına bakıldığında ise kısa sürede final yapacağına yönelik endişeleri görebilirsiniz. Aslında diziyi beğenen izleyiciler, kanalların diziler için sabırsız davranıp hızlıca yayından kaldırma refleksi nedeniyle her yapım için benzer bir hissiyat yaşıyor…

Çok sağlam bir dizi olduğuna inanmadıkları sürece her yapım için izleyicinin ilk tepkisi “Ya kısa sürede final yaparsa” şeklindeki endişe hali oluyor. Bu da birçok kişinin diziye başlamasını engelleyen bir tavır geliştirmesine neden oldu. “Zaten uzun sürmez” diye düşünen, diziyi beğense bile kendisini bağlamak istemeyen bir kitle olduğunu da görebilirsiniz.

Bir de kanal faktörü var. Örneğin Kanal D, dizilerine sahip çıkmayan ve reyting düşük ise hemen yayından kaldırma tavrı sergileyen bir kanal olarak izleyicinin aklına yerleşti. Bu yüzden de Kanal D dizileri için sosyal medyada hep kanalın diziye sahip çıkmayacağına yönelik izleyici eleştirilerini görebiliyoruz.

Bir Annenin Günahı isimli dizi için de izleyicilerin böyle bir hissiyat içinde olduğu sosyal medyadaki yorumlara yansıdı. Dizi ise ilginç hikayesi ve etkileyici oyuncularıyla yeni sezonun dikkat çeken bir projesi olarak duruyor. Dizinin 1. bölümünden 2.fragman da yayınlandı. Yani önümüzdeki hafta başlar ise şaşırmamak lazım.

Filipinler’de reyting rekorları kıran “A Mother’s Guilt” dizisinden uyarlanan “Bir Annenin Günahı”nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Bir Annenin Günahı yakında Kanal D’de başlıyor!

– Konu: Suç ve fail! Bir kadın, bir suç işler, birini öldürür! Sizce kadın olması suçun tanımını değiştirir mi?
– Kadının anne olup olmamasına göre değişir hocam! Ayrıca sosyolojik şartlar verilecek olan kararı etkiler; yani, etkilemeli! Suçu yaratan toplumsal sebepleri gözardı edersek, bu sadece üstünlerin hukuku olur! Yani yasal mıdır? Evet! Adil midir? Tartışılır!

Bir Annenin Günahı yakında Kanal D’de başlıyor!