Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisine yeni katıldı, ‘sen de nereden çıktın’ tepkisi gördü!

Sefirin Kızı dizisine yeni katıldı, ‘sen de nereden çıktın’ tepkisi gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 26 bölümü geride kaldı. Dizinin bugüne kadar devam eden hikayesinde Akın karakteri büyük bir yer kaplamıştı. Hikayenin kötü adamıydı ve Sancar ile Nare’ye büyük sorunlar çıkartmıştı.

Akın ile savaşında hayatta kalan Sancar, Nare ve Melek’e kavuştu… Bir de Sancar karakterinin artık kadına şiddet eleştirileri sonrasında olsa gerek Nare’ye çektirdiklerinin bitmesi de önemli bir gelişme olarak not edildi… Son iki üç haftadır Sancar karakterine yönelik uzun süredir devam eden izleyici tepkisinin de azaldığına şahit oluyoruz.

Menekşe’nin evden gönderilmesi, Akın’ın gidişi ve Sancar’ın değişimi ile birlikte Sefirin Kızı dizisi farklı bir yola girdi. Sancar’daki bu değişim Nare’nin de ona daha güçlü şekilde yaklaşmasını sağladı.

Zerrin Sümer’in diziye katılmasının ardından Deniz Işın’ın da gelişi ile Sefirin Kızı dizisi iki yeni karakter kazandı. Deniz Işın, Akın’ın üvey kardeşi olarak yapıma katılıyor. İzleyiciler ise dizinin yeni kötü karakterini pek de hoş karşılamadı.

“Bir de Akın’ın kardeşi eksikti. Sen de nereden çıktın” diye yorum yapan Sefirin Kızı hayranları, ne zaman bir kötü karakter hikayeden çıksa bir başkasının hemen yerini alması durumundan sıkıldıklarını belirten yorumlar yaptı.

Akın’ın kardeşinin Sancar ve Nare’ye neler çektireceğine odaklanan dizi hayranları, filmi başa saracakları endişesine kapıldı. Ne kadar saçma bulsalar da diziden vazgeçemeyen bir hayran kitlesi olduğunu da hemen hatırlatalım.

İşte dizinin 9 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 27. bölümünden ilk görüntüler: