Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisi ne bahtsızmış, her şey silbaştan!

Bir Annenin Günahı dizisi ne bahtsızmış, her şey silbaştan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dizi düşünün, çok iddialı isimler buluşmuş ve çekimler başlamış. Araya pandemi girmiş, bu süreçte dizinin iptal edildiği ortaya çıkmış ama sonra yeniden çekimlerin yapılacağı duyurulmuş… Bahsettiğimiz dizi Bir Annenin Günahı isimli yapım…

Limon Film tarafından hazırlıkları yapılan ve Mart ayında da sete çıkan dizinin ekibi çekimlerde de yol almıştı. Ancak araya koronavirüs pandemisi girdi.Çekimler durduruldu, sonrasında ise Fox TV’nin elinde fazla dizi olduğu gerekçesiyle Bir Annenin Günahı’nın iptal edildiği ortaya çıktı.

Buraya kadar her şey tamam. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi ile ilgili yeni bir plan ortaya çıktı. Fox TV’nin diziyi yayınlayacak bir günü olmadığı için ve elinde de hazırda 3 dizi sırada beklediği için Bir Annenin Günahı şimdilik aciliyeti olmayan bir proje.

Gelen bilgiler diziden vazgeçilmediği yeni oyuncu kadrosu oluşturulacak, çekimlerin yapılacağı belirtiliyor.

Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu bu dizide buluşmuştu. Birçok önemli isim de kadroya katılmıştı. Şimdi tüm bu isimlerden vaz mı geçilecek, kimlerle yola devam edilecek gibi sorular var. Ancak net bir bilgi yok. Bilinen tek şey Bir Annenin Günahı dizisi hala masada ve çekimlerin yapılması planlanıyor.