Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde emekçi, oyuncu, izleyici ve Fox TV mağdur durumda!

Savaşçı dizisinde emekçi, oyuncu, izleyici ve Fox TV mağdur durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon başarıyla devam eden Savaşçı dizisinin 99. bölümü dün akşam ekrana geldi. Eldeki stok bölümler de böylelikle tüketildi… Ancak dizinin çekimlerine henüz başlanmaması ilginç bir durum… Berk Oktay ile yapımcı Limon Film’in anlaştığı açıklanmıştı. Ancak çekimlerin henüz başlamaması izleyicileri rahatsız ediyor.

Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile görüşmelerin sürdüğü, henüz anlaşma olmadığı bilgisi var. Ayrıca Eskişehir’de ön hazırlıklara başlandığı yönünde Limon Film’in bilgilendirmesi de izleyicinin rahatsızlığını bitirmedi.

Savaşçı dizisinden zaman zaman hem oyuncuların hem de çalışanların ücretlerini alamadıkları yönünde itirazları olmuştu. Bir ara dizinin ekibi çekimlere bile ara verdi. Ancak görülen o ki Limon Film tarafında sorunlar sürüyor.

5. sezonuyla birlikte ekranda yer alması izleyicilerin en büyük dileği. Ancak neler olacağının belirsiz olması, Fox TV’nin elinde hazır bekleyen diziler olması durumu Savaşçı hayranlarını endişelendiriyor.

Şimdilik dizi konusunda hem emekçiler hem oyuncular hem izleyiciler hem de Fox TV mağdur pozisyonda… Bu durumun nasıl sonuçlanacağı ve ne kadar süreceği de henüz bilinmiyor.

Fox TV’nin böyle bir şeyin yaşanmasına nasıl izin verdiği de ayrı bir tartışma konusu olur.