Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisinde her şeye rağmen moraller yüksek!

Bir Annenin Günahı dizisinde her şeye rağmen moraller yüksek!

tarafından ker_def

Dramatik dizinin neşeli seti! Bir Annenin Günahı’nın kamera arkasından yeni kareler geldi… Kanal D’nin yapımını Limon Yapım ve Skala Yapım’ın üstlendiği dizisi “Bir Annenin Günahı”nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Cumartesi akşamlarına yeni bir soluk getiren dizinin reytinglerinin düşük gelmesi ise tüm ekibi düşündürüyor… Dizinin gidişatının reyting noktasında çok iyi olmamasına rağmen, sette ekip neşe içinde çalışarak moral bozmuyor.

Dram türündeki dizinin çekimleri ise oldukça neşeli geçiyor. Sette oyuncuların gerek kendi arasında gerekse ekiple uyumları göze çarpıyor. Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Yusuf karakteriyle, Simay Barlas’ın oynadığı Yağmur’un karşılıklı sahnelerinin yer aldığı görseller ikilinin hayranları tarafından kısa sürede büyük beğeni aldı.

Bir Annenin Günahı dizisinde her şeye rağmen moraller yüksek! 9

Başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin’in paylaştığı dizinin kadrosuna ise genç oyuncu Merve Altınkaya avukat Tuna karakteri ile dahil oldu. Tuna, dimdik duruşuyla tuttuğunu koparan bir avukattır.

Bir Annenin Günahı dizisinde her şeye rağmen moraller yüksek! 10

Yalnız yaşayan ve kendisini işine adamış bir kadındır. Bugüne kadar kazanamadığı tek bir dava bile yoktur. Sadri Güngör cinayeti davasını üstlenmesinin sebebi de gerçek katile cezasını çektireceğinden emin olmasıdır.

Bir Annenin Günahı dizisinde her şeye rağmen moraller yüksek! 11

Yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı “Bir Annenin Günahı’nın senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan kaleme alıyor.

Bir Annenin Günahı, yeni bölümüyle 5 Aralık Cumartesi 20.00’de Kanal D’de.