Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da senarist yeni aşk yazdı, izleyici ters köşe olacak!

Mucize Doktor’da senarist yeni aşk yazdı, izleyici ters köşe olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde şimdiye kadar 40 bölüm yayınlandı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisine geçtiğimiz bölüm itibari ile yeni bir karakter katıldı. Ezo isimli bu karakter, Ali Vefa’nın oturduğu binadaki komşusu…

Ezgi Asaroğlu’nun 3 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönmesini sağlayan Ezo karakterinin, Ali Vefa’nın yeni görüştüğü kız olması ise hastanede yankılanıyor. Nazlı ile ayrılan Ali Vefa, bu ayrılığın acısı ile telefonundaki tüm mesajları sildi ve fotoğraflarını da yaktığını söylüyor… Ali Vefa’nın evde komşusuna tost yapması ve onunla birlikte vakit geçirmesi hastanede büyük şaşkınlıkla karşılandı. Nazlı’nın ise bu duruma nasıl bir tepki merak ediliyor.

Ezo karakteri ise biraz dengesiz ama iyi birisi. Bakalım Ali Vefa ile Ezo arasında nasıl bir ilişki gelişecek? Nazlı konusunda Ali Vefa nasıl kararlar alacak? Sosyal medyada yorum yazan izleyiciler Nazlı – Ali Vefa aşkının bitmesini istemiyor. Yeni katılan Ezo karakteri diziye heyecan katmış olsa da “Şimdi de bu kız çıktı başımıza” diyen Ferman’a dizinin hayranları da katılıyor.

“Nazlı ve Ali Vefa barışsın” diye yorumlar bırakan dizinin hayranları, Ali Vefa’nın çapkınlık yapmakta da hızlı davrandığı düşüncesinde… İzleyiciler senaristin “Her şey yeni başlıyor, bu daha fragman” şeklinde bir mesaj verdiği düşüncesini de dile getiriyor.

Mucize Doktor dizisinin 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 41. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı, videodan yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.