Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma müthiş taktikle reytingini katladı, Mucize Doktor da aynı taktiğe başvurdu!

Yasak Elma müthiş taktikle reytingini katladı, Mucize Doktor da aynı taktiğe başvurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doktor Ferman bir laf etti, Mucize Doktor izleyicisini deli eden söz dizide yankılandı! Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor’da Onur Tuna’nın canlandırdığı Doktor Ferman karakteri, izleyiciler tarafından da çok seviliyor. Yasak Elma’dan sonra Tuna’nın Alihan karakterini unutturduğu Ferman’daki performansı da gayet iyi…

Ali Vefa ve Ferman arasındaki abi-kardeş ilişkisi de izleyicilerin çok hoşuna gitmişti. Dizinin 41. bölümünde ise Ferman’ın söylediği bir söz izleyicilerin dikkatini çekti. 10 Aralık tarihinde yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında Ferman, “Nereden çıktı bu kuz” diyerek adeta izleyicilerin içinden geçen sözü söyledi.

Ferman, bu sözü Ali Vefa’nın yeni komşusu Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo karakteri için söylüyor. Aslında tüm dizi hayranları da senariste aynı bu sözle çıkışmakta. Sosyal medyada “Nereden çıktı bu kız” diyerek Ali Vefa ile Nazlı ayrılığının ardından senaryo grubunun Ezo’yu ortaya çıkarması ve Ali Vefa’ya yeni bir aşka doğru yol çizmesi izleyicilerin hoşuna gitmedi.

Nazıl ile Ali Vefa’nın ayrılmasını istemeyen dizinin hayranları, senaristin diziye hareket katmak için böyle bir adım attığını belirten birçok yorumda bulundu. Sosyal medyaya yansıyan bu yorumlarda da Ferman karakterinin ağzından çıkan “Nereden çıktı bu kız” sözü de kullanılıyor.

Yasak Elma müthiş taktikle reytingini katladı, Mucize Doktor da aynı taktiğe başvurdu! 8

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü bir hayli hareketli olacak. Dizi reytingler noktasında 7’li seviyelere demir attı ve geçen sezondan daha düşük oranlar elde ediyor. Bir Zamanlar Çukurova’da reytinglerde arayı fena açtı.

Bu da demek oluyor ki, Mucize Doktor dizisi için hikaye noktasında bir adım atmak, değişiklik yapmak ve diziyi yeniden reytinglerde yükseltmek şart.

İşte bu yüzdende Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo karakteri tam da hikayenin orta yerine balıklama atladı. Ali Vefa ve Ezo arasındaki yakınlaşma aşka mı dönüşür, bilinmez ama senaristlerin diziye heyecan katma çabası, aslında çakılı kalan reytingleri de yükseltmek için yapılan bir adım.

Yasak Elma dizisinde benzer bir reyting düşüklüğü kadrodaki 5 ismin ayrılması, 3 yeni oyuncunun gelmesi ve dizinin yeni bir çehreye bürünmesi ile aşılmış ve reytingler neredeyse ikiye katlanmıştı.

Mucize Doktor dizisinde de benzer bir yükseliş için senaryo grubunun zemini hazırladığı 41. bölümle birlikte daha da net bir şekilde ortaya çıkmış oluyor.

İşte sosyal medyada dizinin senaryo grubuna yönelik eleştirilerden bazıları:

Yasak Elma müthiş taktikle reytingini katladı, Mucize Doktor da aynı taktiğe başvurdu! 9

Yasak Elma müthiş taktikle reytingini katladı, Mucize Doktor da aynı taktiğe başvurdu! 10

Yasak Elma müthiş taktikle reytingini katladı, Mucize Doktor da aynı taktiğe başvurdu! 11