Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Annenin Günahı dizisinde Özge Özberk’in Suna’sını tanıyalım!

Bir Annenin Günahı dizisinde Özge Özberk’in Suna’sını tanıyalım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 21 Kasım Cumartesi akşamı yeni bir dizi başlıyor; Bir Annenin Günahı… Filipinler’de çok izlenen A Mother’s Guilt isimli diziden uyarlanan Kanal D’nin yeni projesi, izleyicilerle ilk buluşmasını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Özge Özberk v Musa Uzunlar’ın başrollerinde yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas gibi iki genç ve başarılı oyuncuyu da izleme fırsatı bulacaksınız.

Emre Kınay ve Pamir Pekin’in de başrolünde yer aldığı dizinin dikkat çeken bir hikayesi var. Bu hikayede de en önemli karakter Özge Özberk’in oynadığı Suna…

Kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramı ve bu gerçekle sınanacak iki gencin aşk hikayesini işleyen “Bir Annenin Günahı” dizisinde Suna karakterini tanıyalım:

SUNA: Suna, dünyalar güzeli bir kadındır. Göksu sahilinde zar zor işlettiği ufak bir balıkçı dükkanı vardır ve çocuklarıyla beraber bahçe içinde bir gecekonduda yaşar.

Dişinden tırnağından arttırarak bir yandan çocuklarını okutmuş bir yandan da başlarını sokabilecekleri ufak da olsa bir evleri olsun diye ev kooperatifine girmiştir. Çocukları için büyük bir umutla kooperatiften gelecek evlerini beklemektedir.