Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil final yapacak ama yine aceleye getirilen bir son olacak!

Babil final yapacak ama yine aceleye getirilen bir son olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Babil, son kez yayınlanacak. 20. final bölümü ile 20 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da Babil hayranları nasıl bir final izleyecek herkes merakla bekliyor.

Babil dizisinde zalimler hak ettikleri cezayı bulacak mı? Kavuşamayan kalpler bir araya gelebilecek mi? İrfan ve Nihal arasında bir yakınlaşma olacağı fragman yansıdı… Eda’nın ablasının bir çocuğu oluyor ve aile mutlulukla doluyor… Finalde Egemen’in İrfan’ı dövdüğü sahnenin yanı sıra, Süleyman’ın nasıl bir intikam planladığı da dikkat çekecek. Ancak fragmana da yansıyan görüntüler anlatıyor ki, aceleye getirilmiş ve derdini de tam olarak anlatamadan bir dizinin daha bitişine şahitlik edeceğiz.

2020 yılına damgasını vuran, verdiği mesajlarla akıllarda yer edinen, oyunculuk performansları ile de çok konuşulan Babil, ne yazı ki, aşk – meşk işlerine fazlaca dalıp, mesajlar yolu ile ilerlemekten vazgeçince ilgi de azalmıştı.

Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak, Birce Akalay ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümünden hem fragmanı hem de fotoğrafları aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.

Babil dizisinin 20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 20. final bölümünden fotoğrafları da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.