Ana sayfa Dizi Haberleri Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben’e aşık oldu! Masumlar Apartmanı’nda nostaljik anlar

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben’e aşık oldu! Masumlar Apartmanı’nda nostaljik anlar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, hem hüznü, hem acıyı, hem de zaman zaman komediyi yaşatıyor izleyenlere. Travmatik bireylerin olduğu bir ailenin kendileri ve çevresindeki insanlarla yaşadıklarının konu alındığı dizide her karakter birbirinden ilginç bir portre çiziyor.

Oyuncu seçimlerinin ne kadar iyi olduğu da dizi devam ettikçe daha çok anlaşılıyor. Ancak öncelikli olarak hikayenin en dikkat çeken, en travmatik, acısı en derin karakteri Safiye, herkesten daha çok dikkat çekti.

8 yıl sonra yeniden dizilere dönen Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye, ailenin tüm bireylerine yaptığı baskı, takıntılı halleri ile ilk göze batan kişiydi. Geçmişine gittiğimizde, annesinden en büyük şiddeti de o görmüştü. Yaşadığı psikolojik travmalar nedeniyle de annesinin kimliğine bürünüp, aynı tavırları kardeşleri için göstermekte.

Gülben ise ablasının gölgesinde kalmış bir kız olarak silik bir tip gibi durdu. Ancak bölümler ilerledikçe Gülben’in çok daha cesur olduğu, içindeki hayal dünyasının ne kadar renkli olduğu da ortaya çıkıyor.

Her ne kadar çocukluktan beri Esat’a aşık olması ve onun iyi niyetini başka türlü yorumlaması Gülben’i çok zor bir duruma soksa da kendi dünyasında mutlu biri. En azından Safiye’den daha sıcak ve samimi.

Merve Dizdar, Gülben karakteri ile her hafta bambaşka bir yere taşımaya başladı izleyenleri. Safiye’ye karşı direnişe geçmesi, kendi yolunu bulma çabaları, cesareti, yaşadığı tüm baskıya karşın gittikçe daha çok bazı şeylerin farkına varması, izleyenleri de umutlandırıyor.

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 20

Zaman zaman Safiye ve Gülben arasında geçen sahneler, dram dizisi değil de sanki komedi izliyormuş hissi veriyor izleyiciye. Onca ağır dramatik durumun arasında ilaç gibi geliyor ve kahkahalara boğuyor Gülben ve Safiye ikilisinin birbirlerine takılmaları.

Tabii Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın müthiş doğal oyunculukları da bu sahneleri kuvvetlendiriyor. Bu hafta ekrana gelen bir başka sahne ise Gülben’in içindeki renkli dünyayı ortaya koydu.

Ablasına isyan edip mutfağa giren ve yemek yapmak isteyen Gülben, o sırada teybi açtı ve şarkı ile birlikte nostaljik anlar yaşattı izleyenlere. 70’lerin-80’lerin tarzı kıyafetlerle Merve Dizdar, öyle dans edip oynadı ki o sahnede, izleyici hem Dizdar’ın oyunculuğuna hem de Gülben’e bayıldı…

Dizdar’ın adeta her bölüm daha da dikkatleri çektiği Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahnesine pek çok yorum yapıldı.

Esat’ın ilgisini çekemese de izleyicinin gönlünü fethettiği görülüyor yorumlarda… Bu arada tam da o renkli nostaljik görüntülerin üzerine Safiye’nin bir anda gelip güzelim hayali bir anda yıkması da izleyiciyi gıcık eden bir durumdu…

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları…

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 21

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 22

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 23

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 24

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 25

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 26

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 27

Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 28 Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 29 Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 30 Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 31 Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 32 Esat olamadı ama izleyici o sahnede Gülben'e aşık oldu! Masumlar Apartmanı'nda nostaljik anlar 33