Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Annenin Günahı dizisinin Yusuf’u kim? İşte Mert Yazıcıoğlu’nun yeni rolü!

Bir Annenin Günahı dizisinin Yusuf’u kim? İşte Mert Yazıcıoğlu’nun yeni rolü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları artık Kanal D ekranında yeni bir dizi başlıyor…Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Pamir Pekin gibi deneyimli oyunculara Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas gibi genç ve başarılı isimler eşlik ediyor.

Dizide Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı “Yusuf” karakteriyle, Simay Barlas’ın oynadığı “Yağmur” arasında yaşanacak imkansız aşk ekrana damgasını vuracak. Peki Yusuf nasıl birisi? Netflix’in Aşk 101 dizisinden önce en son 2018-2019 sezonunda oyuncuyu Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir olarak izlemiştik. Aradan geçen 2 yılın ardından ekran bambaşka bir karakter ile dönecek olan Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Yusuf’u tanıyalım!

Yusuf, yüzünde gülümseme eksik olmayan annesi gibi hayat dolu bir çocuktur. Suna’nın ilk göz ağrısı, evin umududur. Çok becerikli ve zeki biridir. Ailesine destek olmak için okuldan arta kalan vakitlerle gizli gizli çalışır.

Annesinin onu okutmak için elinde avucunda ne varsa verdiğini bildiği için annesine layık olmak için elinden geleni yapar. Okulunu bitirip ailesini bu fakir hayattan kurtaracağı günlerin hayaliyle yaşar.