Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman 34. bölüm 2. fragmanda izleyicilere bir sürpriz var!

Kuruluş Osman 34. bölüm 2. fragmanda izleyicilere bir sürpriz var!

tarafından ker_def

atv ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisi, 34.yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta diziye Didem Balçın’ın canlandırdığı Selcan hatunun katılması izleyicileri mutlu etmişti. Gözü kara ve lafını esirgemeyen güçlü bir karakter olan Selcan Hatun, Diriliş Ertuğrul’dan bu yana yapımda bulunuyor.

Ayrıca 34. bölümden itibaren de Zeynep Tuğçe Bayat’ı yeni bir karakterde izleyebileceksiniz… Aksiyonun bol olduğu yeni bölümden yeni görüntüler de yayınlandı. Osman Bey için artık karar vakti geldi. Kuracağı devletin karşısında hiç kimse duramayacak. “Kararınızı verin, kaderine katlanın” diyen Osman Bey, Namlı bir Peçenek beyinin kızını kurtaracak. İşte Zeynep Tuğbe Bayat da bu sahne ile birlikte diziye katılmış olacak.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, 18 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak 34’üncü bölümüyle çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Osman Bey, Kulucahisar Kalesi’ni nasıl geri alacak? Savcı Bey ve Osman Bey arasındaki gerilim devam edecek mi? Ertuğrul Bey, hastalığını yenebilecek mi? Selcan Hatun’un obaya gelişi, Hazal Hatun’u nasıl etkileyecek? Yavlak Arslan’ı beylerbeyi yapan Geyhatu şimdi ne planlıyor? Nikola’nun Söğüt’e baskın planına kim dur diyecek?