Ana sayfa Dizi Haberleri Bir başarı hikayesi olarak Üç Kız Kardeş hangi doğrularla izleyicinin kalbini çaldı?

Bir başarı hikayesi olarak Üç Kız Kardeş hangi doğrularla izleyicinin kalbini çaldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D ekranında salı akşamları izleyicilerle buluşuyor ve bu sezon için çok da büyük bir başarı elde etti. Destan gibi etkili bir atv dizisinin karşısında hızlı bir yükseliş sergileyen Üç Kız Kardeş, kısa sürede de reytinglerde en iyi sonuçlar alarak rakiplerinin üzerine çıkmayı başardı.

Salı rekabetinde bir numaralı koltuğa oturan Üç Kız Kardeş dizisi, ilk sezonunu büyük bir başarı ile tamamlıyor… Dizinin bu kadar etkili olmasının arka planında yaşanan bazı detaylar var. Her şeyden önce Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi izleyenleri çok etkiledi.

Aslında gerçek hayatta birçok örneği bulunan bir ailenin hayatı çok ilgi çekici bir anlatım diliyle sunuluyor. Bu dilin oluşturulmasında da Üç Kız Kardeş romanının yazarı İclal Aydın faktörü ortaya çıkıyor.

Bir başarı hikayesi olarak Üç Kız Kardeş hangi doğrularla izleyicinin kalbini çaldı? 8

Önce dizi olarak düşündüğü hikayeyi sonradan romana çeviren İclal Aydın, okuyuculardan da çok yoğun bir ilgi görmüştü. En çok okunan romanlardan birisi haline gelen Üç Kız Kardeş’in dizi versiyonunda yine iş İclal Aydın’a düştü. Her şeyden önce dizi matematiğini de iyi bilen İclal Aydın’ın senaryo grubuna verdiği destek ve hikayeyi yönlendirme biçiminin başarıda önemli bir etkisi var.

Tabii ki çok iyi bir oyuncu kadrosu da oluşturuldu. Ocak ayından bu yana set arkasında ve set önünde özveriyle çalışan bu ekip, Üç Kız Kardeş dizisinin de başarılı olması için gerekli olan şartları taşıyor.

Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi genç isimler dizide çok iyi performanslar ortaya koydu. Sosyal medyada da bu genç oyuncuların performansı öne çıktı ve başarıda sosyal medyanın gücünü arkalarına almanın da faydası oldu.

Bir aile ortamı oluşturulan çekimlerde hikayenin gücüne, oyuncuların etkili performansları eklendi ve müziklerinden tutun da fragmanlarına kadar da dizi her anlamda güçlü bir görüntü sergiledi. Akıcı bir dille anlatılan hikaye, çekim kalitesi, bölümlerin her birinin ciddi bir merak unsuru oluşturması da Üç Kız Kardeş dizisini başarıya taşıyan faktörler oldu.

Bir başarı hikayesi olarak Üç Kız Kardeş hangi doğrularla izleyicinin kalbini çaldı? 9

İclal Aydın ise dizi ile ödül aldığı etkinlikte yaptığı açıklamada, başarının arka planını şu sözlerle anlattı:

“İzleyiciler kendilerinden bir şeyler buldular. Bir şeyi seviyorlarsa, kendilerine ait bir parça mutlaka vardır. Bunların hepsinden önemlisi, özledikleri bir şeyleri buldular. Çocukluğun ve gençliğin masumiyeti ve saflığı her zaman dokunulmaz ve her zaman çok da özlenen. Bence oyuncu arkadaşlarım da bunu çok hakkıyla yerine getirdi.”

Dizinin gerçek bir ekip işi olduğunu ve sevilmesinin altında yatan nedenin de aslında bu olduğunu anlatan İclal Aydın, Ayvalık’taki çekimlerde ise kış günlerinde çok üşüdüklerini, yaza doğru da çok terlediklerini belirterek, hava şartlarının da zorlayıcı olduğunu ifade etti.