Ana sayfa Dizi Haberleri İddiaya göre Hakim bitecek yerine Sevmek Zamanı gelecek!

İddiaya göre Hakim bitecek yerine Sevmek Zamanı gelecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV yaz sezonuna başlıyor. Yaz dizisi Sevmek Zamanı için geri sayım başladı. İddialara göre Hakim dizisi sona erecek yerine Sevmek Zamanı gelecek.

ATV’nin büyük iddialarla ekrana getirdiği Hakim güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesine rağmen büyük bir hayal kırıklığı yarattı ve hakkında final kararı verildi. Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Burcu Kara, Ebru Özkan ve Hasibe Eren gibi çok etkili, tecrübeli oyuncuların başrolünde yer aldığı Hakim dizisinin 13 Haziran’da yayınlanacak 10. bölümüyle ekranlara veda edeceği belirtiliyor.

İddiaya göre Hakim bitecek yerine Sevmek Zamanı gelecek! 7

İddialara göre ATV, Hakim dizisinin bitmesinin ardından yerine yeni yaz dizisi Sevmek Zamanı’nı koyacak. Yani eğer bu iddia doğru çıkarsa başrollerinde İlhan Şen ve Deniz Işın’ın yer alacağı Sevmek Zamanı dizisi pazartesi akşamları izleyiciyle buluşacak.

Firuze ve Kaan’ın çok konuşulacak aşk hikayesini anlatacak dizinin oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Deniz Işın, Toprakcan Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın üstlenirken, genel hikayeyi Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın, senaryoyu Nalan Merter Savaş kaleme aldı. Dizinin müziklerinde ise Cem Öget imzası var.

Diziden ilk tanıtım geçen hafta paylaşıldı. Ancak tanıtım izleyicilerden çok ilginç yorumlar aldı. Son derece ağır diyalogların geçtiği tanıtım filmi izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak filmi seyreden izleyiciler Sevmek Zamanı’nın konusunu bir türlü anlayamadıklarını söyledi. İzleyiciler dizinin konusunu merak etti.

Diğer yaz dizilerinin aksine daha ağır bir konusu olan Sevmek Zamanı’nın rakiplerine karşı nasıl bir duruş sergileyeceği merak ediliyor. ATV geçen yaz da rakiplerinin aksine çok ağır bir konuya sahip olan Kalp Yarası dizisini ekrana getirmişti. Dizi büyük bir başarıya ulaşmış ve kış sezonunda da devam etmişti. Görünüşe göre ATV, Sevmek Zamanı ile aynı taktiği uyguluyor.