Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir usta oyuncu ile fotoğrafını paylaştı, hayranları çıldırdı!

Demet Özdemir usta oyuncu ile fotoğrafını paylaştı, hayranları çıldırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir bir süredir Disney Plus platformunda izleyicilerle buluşacağı Dünyayla Benim Aramda isimli yeni dizisi için sette.

14 Haziran’da 42 ülke ile birlikte Türkiye’de de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus ile anlaşma imzalayan oyuncu dizide Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın ile başrolde yer alıyor.

Dünyayla Benim Aramda için yoğun bir çekim programı uygulanıyor. Demet Özdemir yeni dizisi ile ilgili ser verip sır vermiyor. Zaman zaman sosyal medyada setten paylaşımlarda bulunan oyuncudan yeni bir fotoğraf geldi.

Demet Özdemir, Dünyayla Bemim Aramda dizisinde birlikte rol aldığı usta oyuncu Zerrin Tekindor ile bir fotoğrafını instagram hesabında yayınladı.

Demet Özdemir usta oyuncu ile fotoğrafını paylaştı, hayranları çıldırdı! 8

Demet Özdemir’in paylaşımı hayranlarını çok mutlu etti. İkilinin fotoğrafı kısa sürede yüzlerce yorum aldı. Usta oyuncu Zerrin Tekindor da aynı fotoğrafı kendi instagram hesabında paylaşarak, ‘Demetçim’ notunu düştü.

Demet Özdemir dizide ‘İlkin’ karakterini canlandırıyor. İlkin, Buğra Gülsoy’un canlandırdığı ‘Tolga’ ile aşk yaşayacak. İlkin’in sevgilisini test etmek istemesi ile dizinin eğlenceli hikayesi başlayacak.

Demet Özdemir usta oyuncu ile fotoğrafını paylaştı, hayranları çıldırdı! 9

Hafsanur Sancaktutan da ‘dizide Sinem’ karakterini canlandıracak. İlkin’in sevgilisine yaptığı testte Sinem, Tolga’yı etkilemeye çalışacak ve işler fazlasıyla karışacak.

Dünyayla Benim Aramda adlı dizide ayrıca, Zerrin Tekindor ‘Burçin’, İbrahim Selim ‘Cüneyt’, Melisa Döngel ‘Ceren’ Metin Akdülger  de ‘Kenan’ karakterlerini canlandıracak.