Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in başrolündeki Arak dizisinden çok şaşırtan karar!

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in başrolündeki Arak dizisinden çok şaşırtan karar!

tarafından ker_def

Arak isimli Show TV dizisi yayın hayatına geçtiğimiz hafta başlamış olmasına rağmen, ikinci bölümün 11 Ocak’a ertelenmiş olması şaşırtıcı bir karar olarak gözüküyor.

İlk bölümde dizinin çok iyi bir reyting çıkışı yapması yönünde bir beklenti oluşmuştu. Ancak Arak dizisi ilk bölümde 2’li reytingler elde etmiş ve ilk 10 program arasına bile girememişti. İkinci bölüm öncesinde iki şaşırtıcı karar alındı.

Bu şaşırtıcı reyting sonuçlarının ardından yıl sonu olması nedeniyle izleyicilerin de azaldığı bir ortamda dizinin ikinci bölümünün 11 Ocak’a ertelenmesi dikkat çeken bir durum. Ayrıca artık dizinin isminin de Arak olarak değil de Kara olarak ifade edilmekte olduğunu görmekteyiz.

İlker Kaleli uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönerken, Öykü Karayel de yine bir dram yapımını tercih etmesi ile hayranlarından büyük destek gördü.

Sosyal medyaya yansıyan diziye olan desteğin, reytinglerde istenilen düzeyde gerçekleşmemiş olması ise bir şanssızlık olarak ifade edilebilir. Dizinin ikinci bölümünün reyting sonuçları belirleyici olacaktır.

Show TV’nin iddialı dizisi ARAK’ın sır perdesi KARA’nın hikâyesine açılıyor. Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği, başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel’i buluşturan ARAK, intikam yolculuğuna KARA ile devam ediyor.

İlk bölümüyle sıra dışı hikâyenin ipuçlarını veren ARAK, şimdi de izleyiciye KARA ile hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını göstermeye hazırlanıyor.

ARAK’ın sır perdesi, KARA’nın hikâyesine açılırken, geçmişin gölgesinde çarpıcı bir intikam yolculuğunu izlemeye hazır olun! Kara geçmişe ait sırları çözdükçe Zeynep’e daha çok yakınlaşacak. İntikam için çıktığı bu yolculukta kendini büyük bir aşkın içinde bulacak. Peki kazanan aşk mı olacak intikam mı?

‘KARA’ 11 Ocak Perşembe saat 20.00’de Show TV’de!