Ana sayfa Sosyal Medya Bir başrol oyuncusunun vedası bu kadar mı üzer! Ramo dizisinde bu vedaya alışmak çok zor!

Bir başrol oyuncusunun vedası bu kadar mı üzer! Ramo dizisinde bu vedaya alışmak çok zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Ramo dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. Adana’da başlayan hikayede Fidan karakteri 23 bölüm boyunca yer aldı. Başrolde yer alan İdil Fırat tarafından canlandırılan karakterin vedası ise izleyicileri derinden sarstı.

Ramo dizisinin 23. bölümünün final sahnesinde tuzak olduğunu bilmeden bombalı eve giden Fidan’ın öldüğü 24. bölüm fragmanı ile ortaya çıktı. İzleyiciler bir ihtimal kurtulmasını bekliyordu ama olmadı… Dizinin 24. bölüm fragmanının paylaşılması ile birlikte sosyal medyada yorum bırakan hayranlar, bu ayrılığın kendilerini çok sarstığını belirten yorumlar yaptı.

Yiğit Özşener ve İdil Fırat ikilisi dizinin başından bu yana Yavuz ve Fidan karakterleri ile çok iyi bir dizi çifti konumundaydı. İzleyiciler de bu çifti çok sevmişti. İdıl Fırat’ın naif ve yaşadığı duyguyu izleyiciye geçiren performansı da karakterin öne çıkmasını sağladı.

Bir başrol oyuncusunun vedası bu kadar mı üzer! Ramo dizisinde bu vedaya alışmak çok zor! 5

Ramo dizisinin en güçlü kadın karakterinin vedası da izleyicileri derinden sarstı. “Hikayenin en güçlü kadınlarından biri gitti” diye feryat eden Ramo hayranları, bu ayrılığın kendilerini çok üzdüğünü belirten yorumlarda bulunuyor.

“Ramo’nun halası artık toprağa karışan baba yarısı. Acıklı bir bölüm bekliyor bizi” diye yorum bırakan dizinin takipçileri, hep güçlü bir kadın olarak dimdik ayakta duran Fidan’ı unutmayacaklarını belirten mesajlar paylaşıyor.

Bir başrol oyuncusunun vedası bu kadar mı üzer! Ramo dizisinde bu vedaya alışmak çok zor! 6

Fidan karakterinin sonunun böyle olması da ayrı bir üzüntü kaynağı oldu. Bir de bundan sonra Yavuz’un ne hale düşeceğini merak eden Ramo hayranları, ayrıca intikam yemini eden Ramo’nun bundan sonraki sahnelerinin çok daha etkileyici olabileceğini düşünüyor.

İdil Fırat 23 bölüm boyunca yer aldığı dizide çok iyi bir izlenim bıraktı ve Ramo hayranları da onu çok sevdi. Gidişi üzücü oldu belki ama usta oyuncu, işini layıkıyla yaptı ve takdirleri de kazandı.