Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sefirin Kızı ve Yasak Elma öncesi heyecan böyle yükseltilir!

Sefirin Kızı ve Yasak Elma öncesi heyecan böyle yükseltilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları 4 dizinin büyük bir reyting yarışına sahne oluyor. Uyanış Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Çukur ve Sefirin Kızı dizileri arasında rekabet çok çetin çekiyor. Hemen belirtelim 4 dizinin de kemik bir izleyici grubu var ve hiçbirisi bu yarışta kaybetmiyor.

Sefirin Kızı dizisinin Gediz Işıklı’sı Uraz Kaygılaroğlu, Bodrum’da çekilen dizinin setinden bir fotoğrafını yayınladı. Dizinin yeni bölümü öncesinde heyecanı yükselten oyuncu, “Az kaldı” diye yazdı. Star TV’nin iddialı dizisinde Gediz karakterinin senaristler tarafından resmen harcanması sosyal medyada son dönemde en çok konuşulan dizi konularından birisi. Uraz Kaygılaroğlu da rolünü öyle başarılı canlandırıyor ki, hayranları her bölümde sosyal medyada hakkında binlerce mesaj paylaşıyor.

Sefirin Kızı ve Yasak Elma öncesi heyecan böyle yükseltilir! 1

Yasak Elma dizisinde 4. sezon devam ediyor. Nesrin Cavadzade de dizi öncesinde heyecanı artırmak amacıyla bir paylaşım yaptı. Aynı Uraz Kaygılaroğlu gibi dizinin yeni bölümüne hayranları davet eden oyuncu, “Ultra entrika içerir” diye mesaj yazdı.

Yasak Elma’da Nesrin Cavadzade, Şahika karakteri ile entrikaların kraliçesi konumunda… Ünlü oyuncu, başarılı performansıyla da göz dolduran sahneler çıkartıyor. İşte Şahika’nın yine bir entrika peşinde olduğu sahneden bir poz…

Sefirin Kızı ve Yasak Elma öncesi heyecan böyle yükseltilir! 2