Ana sayfa Sosyal Medya Bir daha görmeniz zor! Onur Tuna, sonunda ısrarlara dayanamadı ve o pozu verdi!

Bir daha görmeniz zor! Onur Tuna, sonunda ısrarlara dayanamadı ve o pozu verdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Alihan karakteriyle hayran kitlesini büyüten Onur Tuna, sonrasında Mucize Doktor dizisinde Doktor Ferman olarak karşımıza çıkmaya başlamıştı. Bu kez bambaşka bir karaktere hayat veren Onur Tuna, sosyal medyanın da gündeminde.

Oyuncu, yaz sonunda Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli filminde oynamaya başlamıştı. Tuna, Hazal Kaya, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Selin Şekerci gibi isimlerle kamera karşısına geçti. Soner isimli bir karakteri oynadığı biliniyor. Komedi türündeki film heyecanla bekleniyor.

Sosyal medyada da etkin olan Onur Tuna, kimi zaman Mucize Doktor setinde, kimi zaman da filmin setinde çekilen fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Oyuncu, rol aldığı yapımlardaki başarısının yanı sıra hayranlarının yakışıklı bulduğu da bir isim.

Mavi gözleriyle de dikkat çeken oyuncu, sosyal medyada bazen derin düşüncelere götüren mesajlarla fotoğraflarını yayınlıyor, bazen yorumsuz fotoğraflarını.

Ancak instagram hesabını takip edenler görüyor ki Onur Tuna, öyle kolay kolay gülen bir fotoğrafını koymuyor.

Sürekli düşünceli, gergin, somurtkan fotoğraflarıyla instagram’da yer alıyor. Haliyle takipçileri de gülümseyen fotoğraflar istiyor.

Takipçilerinin ‘somurtkan’ olduğu şeklindeki yorumları üzerine oyuncu bu kez onları şaşırtarak gülen bir fotoğrafını koymuş.

Açıklamayı da nota eklemiş. Fotoğraflarda özellikle gülmediğini de belirtmiş…

İşte kolay kolay göremeyeceğiniz gülen bir Onur Tuna fotoğrafı…

somurtkan değilim, fotoğraflarda gülmeyi pek sevmiyorum o kadar..

Bir daha görmeniz zor! Onur Tuna, sonunda ısrarlara dayanamadı ve o pozu verdi! 7