Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’e bir değil, iki bela geliyor! Zeynep’in çilesi şimdi başlıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’e bir değil, iki bela geliyor! Zeynep’in çilesi şimdi başlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’De dün akşam 14. bölümü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep’in bitmek bilmeyen dertlerine durmadan yenilerinin ekleneceği görülüyor. Benal ile aynı evde yaşayamayan Zeynep, Mehdi’nin onu başka bir eve yerleştirmesiyle rahatlayacağını düşünüyor ama bambaşka dertler kapıda!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümüne izleyenler, “Müjgan ve Benal baydı artık” yorumlarını yapıyorlar. Benal’in karnındaki çocuğa ve Müjgan’ın kışkırtmalarına dayanarak yaptığı tavırlar izleyenleri haliyle delirtiyor.

Zeynep’in tüm iyi niyetinin sonuna kadar sömürülmesine tahammül edemeyen izleyiciler, bir de onun işyerinde yaşadığı eziyeti gördükçe daha da geriliyor. Zeynep’in çok istediği hukuk bürosunda çalışmaya başlaması güzel bir gelişme oldu ama yayınlanan 15. bölüm tanıtımında durum değişecek gibi duruyor!

Zira, hala karşılaşamadığı patronu Barış Bey, bir anda biletini kesecek Zeynep’in! Barış karakterini Engin Öztürk’ün oynayacağı da fragmanda ortaya çıktı. Diziye katıldığı biliniyordu ama ne zaman ortaya çıkacağı merak konusuydu. Görünen o ki Engin Öztürk’ün oynadığı Barış ve Zeynep arasında başka bir süreç gelişecek.

Doğduğun Ev Kaderindir'e bir değil, iki bela geliyor! Zeynep'in çilesi şimdi başlıyor! 7

İzleyiciler, her ne kadar Zeynep’i işten kovsa da yollarının yine kesişeceği ve Barış’ın Zeynep’e aşık olacağı tahminlerini yapmaya başladı bile. Tabii bu durumda da Mehdi ile karşı karşıya gelme ihtimali yüksek Barış’ın.

Zeynep’in ve Mehdi’nin başına gelecek bir başka bela da izlerini bu hafta gösterdi. Babalarını öldüren Burhan mahalleye geri dönüyor. Eski aşkı Müjgan’a da bir haller oluyor. Müjgan, her şeyi bir kenara koyup, eski aşkıyla buluşuyor. Buna şahit olan Mehdi’nin ne yapacağı da merak konusu. Gerçi izleyici memnun. “İnşallah evlenir gider Müjgan” dileklerine başladı bile.

Yaşanan gelişmelere bakınca Zeynep ne aşkını, ne evliliğini ne de mesleğini huzurla sürdüremeyecek. Hayatında bambaşka dertler açılmaya devam edecek.

Neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz ama hikayenin daha da dramatik yerlere ve çıkmazlara gittiği de görülmekte…

İşte 15.bölümden ilk görüntüler: