Ana sayfa Sosyal Medya Bir dakika durun ve Bade İşçil’in sözlerine kulak verin, gerçekleri yüzünüze vuracak!

Bir dakika durun ve Bade İşçil’in sözlerine kulak verin, gerçekleri yüzünüze vuracak!

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Pelin karakterine hayat veren Bade İşçil’in sosyal medya fenomenleri ve onların yaşantılarına dair sözleri dikkat çekti.

Milliyet’te yer alan habere göre ünlü oyuncu filmlerde ve dizilerde yer alan sosyal medya fenomenlerine ağır eleştiriler getirdi.

Fenomen isimleri balon olarak nitelendiren Bade İşçil, “Kalite farklı bir şey. Bir an ekranda görünmekle olmuyor” ifadelerini kullandı.

İşçil’in en dikkat çeken sözleri ise bu fenomenlerin yaşam şekilleriyle ilgiliydi. Herkesin çok şık giyindiğini, güldüğünü, iyi şekilde yeyip içtiğini belirten Bade İşçil ancak bunun gerçek hayat olmadığına değindi.

İşçil, “Bu yaptıkları görgüsüzlük” ifadesini kullandı ve şu gerçeğe dikkat çekti:

““Sosyal medyada yemek görüntülerinin paylaşılmasını, Türk ahlak yapısına uygun bulmuyorum. Bunu afişe etmek saçmalık. Bazen, ‘Bir hesap açayım, evi silerken, ütü yaparken görsünler ki, bizim de normal insan olduğumuzu anlasınlar’…”

Bade İşçil bu sözleriyle sosyal medyada ışıltılı hayatlara sahip kişilerin de aslında normal bir insan olduğunu, gerçek hayatlarında çok normal bir yaşantıya sahip olduklarını, kendisinin de ede ütü yapan, yemek yapan, çocuk bakan bir anne olduğunu hatırlatıyor ve ışıltılı bu dünyanın gerçeklerini gün gibi ortaya çıkartıyor.