Ana sayfa Sosyal Medya Salih Bademci dizide dramın gücünü sergilerken, set ortamında neşeli haliyle dikkat çekiyor!

Salih Bademci dizide dramın gücünü sergilerken, set ortamında neşeli haliyle dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicileri 1980’li yıllara götüren hikayesi ile Dilek Taşı dizisinin ayrı bir yerinin olduğunu söyleyebiliriz.

Salih Bademci gibi izleyicileri derinden etkileyen bir ismin başrolünde yer aldığı dizide Hazal Subaşı ile Ozan Dolunay’ın da başrolün hakkını verdikleri ortada.

İzleyicileri güçlü dram hikayesi ile etkileyen Dilek Taşı dizisi reytinglerde ise tam olarak istenileni hala verebilmiş değil. Gün değişikliğine rağmen geniş bir izleyici kitlesinin takip ettiği dizinin setinde her şey yolunda.

Dilek Taşı setinden dikkat çeken fotoğraflar geliyor. Özellikle de dizinin yükünü sırtlayan Salih Bademci’nin sette çok neşeli olduğu ama iş sahanelere geldiğinde ise ciddiyetini ve dram rollerindeki başarısını sergilediğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Salih Bademci dizide dramın gücünü sergilerken, set ortamında neşeli haliyle dikkat çekiyor! 7

80’li yılların İstanbul’unda geçen, dönemin buhranlı zamanlarını tüm gerçekçiliğiyle anlatan Dilek Taşı’nın setinden kamera arkası fotoğrafları çok şey anlatıyor.

Ekran önü kadar kamera arkasında da keyifli dakikalar geçiren oyuncuların eğlenceli ve pozitif halleri objektiflere yansıdı. Bu fotoğraflara sosyal medyada da hayranların ilgisi yoğun oldu.

Dilek Taşı dizisinde dram yükseliyor, oyuncuların set halleri ise neşe saçıyor.

Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.