Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de bir ilk! Kanal D finale giden dizinin adını ve konseptini değiştirdi! Çocuklar Duymasın’dan kopya çekmiş gibi!

Türkiye’de bir ilk! Kanal D finale giden dizinin adını ve konseptini değiştirdi! Çocuklar Duymasın’dan kopya çekmiş gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında bu sezon büyük bir iddia ile yayın hayatına başlayan İyi Aile Babası isimli komedi dizisi yayınlanan ilk 4 bölümü ile tutmayınca büyük bir değişim geçirdi… Oyuncular aynı kaldı ama dizinin hem hikayesi baştan aşağıya değişti hem de ismi farklılaştı…

İyi Aile Babası olarak ve bir aile komedisi mantığı ile yola çıkan dizinin çok düşük reytingler almasının ardından senaryosu Birol Güven’e emanet edildi. Güven de biraz Çocuklar Duymasın dizisini hatırlatan bir hikaye anlatım tarzı ile dizide büyük bir değişime imza attı.

İyi Aile Babası isimli dizi gitti yerine Babam Çok Değişti geldi… Böyle bir şey Türk dizi piyasasında ilk kez oluyor.. Dizinin sadece ismi değil, konsepti de değişti ve yeni oyuncular da katıldı. Ayrıca karakterlerin tavırları, ilk 4 bölümde sergilenen espri anlayışı da baştan aşağıya yenilendi.

Babam Çok Değişti dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Dizi 7 Ocak Perşembe günü itibariyle yeniden Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Bu sefer çok farklı bir yapım göreceksiniz. Kahkaha efektleri ile doldurulup, içi pek de dolu olmayan replikler görmeyeceksiniz. Ancak biraz durum komedisi, biraz dram ile süslenen sahnelerle birlikte çok farklı bir yapım geliyor.

Naz Elmas’ın da diziye katıldığını hemen hatırlatalım. Oyuncu, Mehmet Ali karakterinin hayatında büyük bir değişime de neden olabilir… Aslında benzer bir durumu Çocuklar Duymasın dizisinden de izleyiciler yakından hatırlıyor. O dizide de Tutku karakteri ile Gülin İyigün yapıma gelmiş ve hikayede önemli bir heyecan yaşatmıştı.

Türkiye'de bir ilk! Kanal D finale giden dizinin adını ve konseptini değiştirdi! Çocuklar Duymasın'dan kopya çekmiş gibi! 7

Naz Elmas’ın Babam Çok Değişti dizisine de gelişi ile benzer bir başarı sağlanması amaçlanmış olabilir. Birol Güven adeta Çocuklar Duymasın dizisinden kopya çekmiş gibi bir senaryo mantığı kurmuş olabilir. Tabii ki detayları dizinin ilk bölümü yayınlandığı zaman daha net şekilde görebileceğiz.

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar’ın yer aldığı dizinin kadrosunda ayrıca; Naz Elmas, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir de bulunuyor.

İşte 7 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan Babam Çok Değişti dizisinin ilk fragmanı: