Ana sayfa Sosyal Medya Bir dizisi iptal olan Aybüke Pusat’tan hayranlarına üst üste iki sürpriz!

Bir dizisi iptal olan Aybüke Pusat’tan hayranlarına üst üste iki sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aybüke Pusat dizi setlerine muhteşem bir dönüş yapıyor. Oyuncu, Alef isimli BluTV dizisinin yanı sıra bir başka proje için de anlaşma yaptı.

Taner Ölmez ve Hande Soral’ın da başrolünde yer aldığı Alef dizisinin ikinci sezonunda yer alan Aybüke Pusat, ekip arkadaşları ile birlikte sete çıkarak çalışmalara başladı.

13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini yansıtan mistik polisiye dizi Alef için ekip Kapadokya’da bulunuyor. Aybüke Pusat da iki yeni dizi heyecanını yaşıyor. Oyuncunun ikinci dizisinin de Bein Connect platformu için hazırlanan Hayaller ve Hayatlar olduğu ortaya çıktı.

Güneş isimli karaktere hayat verecek olan oyuncu, Aralık sonunda yeni dizi ekibi ile birlikte yine sette yer alacak.

Bir dizisi iptal olan Aybüke Pusat'tan hayranlarına üst üste iki sürpriz! 7

2019 yılında yayınlanan romantik komedi dizisi Her Yerde Sen’in ardından televizyon projelerine ara veren oyuncu, daha çok dijital dizilerde yer almayı istiyor.

50 m2 isimli Netflix dizisinin ardından Acans isimli diziyle de dikkat çeken oyuncu, ayrıca Kusursuz isimli bir projede yer alacaktı. Furkan Andıç ile Aybüke Pusat’ı Her Yerde Sen’den sonra yeniden bir araya getirecek olan bu proje iptal oldu.