Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine yeni katılan Aybüke Pusat, güçlü bir kadın rolüyle hayranlarını şaşırtacak!

Teşkilat dizisine yeni katılan Aybüke Pusat, güçlü bir kadın rolüyle hayranlarını şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli aksiyon dizisi TRT1 ekranında 22 Ekim Pazar gününden itibaren dördüncü sezona başlayacak. Çağlar Ertuğrul’un ikinci sezon sonunda ayrılmasının ardından yerine Murat Yıldırım görevi devir almıştı.

Üçüncü sezon sonunda ise bu sefer kadın başrol oyuncusu Deniz Baysal hikayeden ayrıldı ve bu sefer de onun yerini Aybüke Pusat dolduracak.

Neslihan Erdemsoy isimli karakter ile Teşkilat dizisinin yeni kadın başrolü olan Aybüke Pusat, daha önce de Söz isimli aksiyon dizisinde çok başarılı bir çıkış yapmıştı.

Yeniden bir aksiyon dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncunun canlandıracağı karakterin detayları da ortaya çıktı.

Güçlü bir kadın karakteri ile ekranda izleyeceğiniz oyuncu, yeni sezonda Teşkilat projesinin başarılı olması için büyük bir sorumluluk üstlenmiş oldu.

Neslihan karakterinin özellikleri ise şöyle:

Neslihan Erdemsoy (Aybüke Pusat): Dışişleri Bakanlığı’nda üst düzey diplomat. Mostar doğumlu, Balkanlarda yaşanan acıların canlı şahidi, geçmişinde bunun izleri mevcut. Ömer’le birlikte Şirket denen yapıyla mücadele ederken çok büyük sürprizlerle karşılaşacaktır.