Ana sayfa Sosyal Medya Bir dönem reyting için karşı karşıya gelen Hilal Altınbilek ile Onur Tuna, bu sefer yeni dizide beraber savaşacak!

Bir dönem reyting için karşı karşıya gelen Hilal Altınbilek ile Onur Tuna, bu sefer yeni dizide beraber savaşacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılının 14 Aralık günü ilk kez izleyicilerle buluşan Mahkum isimli dram dizisinde başrolde Onur Tuna vardı. Dizi kısa sürede büyük başarı kazandı ve 2022 yılının ilk aylarında müthiş reytingler elde etti. Bu süreçte Mahkum dizisinin rakiplerinden birisi de Bir Zamanlar Çukurova isimli projeydi. Hilal Altınbilek de bu dizinin başrol kadın oyuncusu olarak reytinglerde diziyi taşıma görevini üstleniyordu.

Onur Tuna ile Mahkum dizisi bir süre Hilal Altınbilek’in başrolündeki Bir Zamanlar Çukurova dizisini geride bırakarak reytinglerde birincilikler elde etmişti. Perşembe rekabeti kızışmış, iki başarılı oyuncu rol aldıkları projelerle karşı karşıya gelmişti. Bu rekabet Mahkum dizisinde hikayenin sorunlar ile boğuşması ile değişti ve Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeniden Mahkum dizisinin önüne geçmeyi başarmıştı. Tabii ki bu süreçte Camdaki Kız gibi çok etkili bir dizinin de reytinglerde büyük başarılar yakaladığını unutmamak lazım.

2022 yılının başlarında bu rekabetin sıcaklığı sosyal medyada da çok sert bir şekilde yaşanmıştı. Mahkum ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bu etkili rekabeti iki başrol oyuncusunun güçlü performansları ile de çok konuşuldu.

Şimdi ise Hilal Altınbilek ile Onur Tuna ikilisi aynı projede bir araya geliyor ve bu sefer birlikte reyting savaşı verecek.

Ay Yapım imzasını taşıyan Şahane Hayatım isimli yeni dizinin başrolleri Hilal Altınbilek ile Onur Tuna olarak netleşti.

Meriç Acemi gibi birçok önemli diziye imza atan bir senaristin hikayesinde iki başarılı oyuncunun nasıl bir uyum yakalayacağı ve enerjileri de büyük merak konusu oldu.

Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yapacağı Şahane Hayatım dizisi yeni sezonun en dikkat çeken projelerinden birisi olarak öne çıkacak gibi gözüküyor. Ön hazırlıkları devam eden dizinin yayıncı kanalının Fox TV olması ise biraz izleyicileri rahatsız edebilir. Zira reytingler iyi gelmez ise Fox TV’nin projelerde ısrar etmeme gibi bir alışkanlığı var ki, birçok dizi hayranı bu durumdan çok rahatsız.