Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Fox TV dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor!

Bir Fox TV dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde arka arkaya verdiği final kararlarıyla dikkatleri üzerine çeken Fox TV’nin bir dizisi daha bu akşam ekranlara veda ediyor. Kanalın yeni sezonda büyük bir iddiayla ekrana getirdiği Uzak Şehrin Masalı bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor.

Fox TV ekranlarında yeni sezonun yeni projelerden birisi olan ve ekranlara iddialı giriş yapan Uzak Şehrin Masalı bir dram yapımı olarak öne çıktı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in baş rollerinde yer aldığı dizi ilk üç bölümüyle reyting alamayınca kanal acımadan final kararı verdi.

İlk önce pazar akşamları ekrana gelen dizi reytingler düşük gelince perşembe gününe alındı. Ancak perşembe gününde de reytinglerde bir değişiklik olmayınca dizinin daha fazla beklemeden final yapmasına karar verildi.

Bir Fox TV dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor! 2

Fox TV’nin arka arkaya bu kadar hızlı şekilde dizilerin finaline karar vermesi yeni yayın döneminin başlamasından bu yana herkesin dikkatimi çekiyor. Haftada sadece yedi gün olmasına rağmen 11 diziyi birden bünyesine alan kanal haliyle dizilerin hepsini yayınlayamadı.

Elindeki dizileri yayına sokabilmek için verilen onca emeğe rağmen çok hızlı bir şekilde final kararı alan Fox TV’nin bu yanlış stratejisi kanalın yeni dizilerine karşı da önyargı oluşmasına neden oldu. İzleyiciler artık ekrana gelen ve severek izledikleri yeni Fox TV dizilerinin hemen yayından kaldırılmasından korkuyor.

Uzak Şehrin Masalı bu akşam final bölümüyle saat 20:00’de Fox TV ekranında olacak.