Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in dizilere geri dönme şartı ortaya çıktı!

Demet Özdemir’in dizilere geri dönme şartı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni sezonda yeni bir dizide yer alacak mı? İşte bu sorunun yanıtını hayranlar çok merak ediyor. Oyuncunun ismi bazı dizi projeleri için geçiyor. Birçok teklif aldığı da bilinen Demet Özdemir henüz karar vermedi.

Peki ünlü oyuncu nasıl bir proje istiyor? Demet Özdemir’in yeniden dizilere dönmek için bazı şartları var. Ünlü oyuncu bu konuda en net açıklamasını yaptı. Kendisine gelen çok iyi projeler olduğunu anlatan oyuncu, ne istediğini ise şu sözlerle ifade etti:

“Proje okuyorum, değerlendiriyorum. Çok tatlı şeyler geliyor. Ama her şey dört dörtlük olsun, en azından herkesin mutlu olabileceği şekilde olsun istiyorum. Şu anda biraz dinleniyorum. Bazen de belli olmuyor, öyle bir iş geliyor ki, bir gecede karar veriyorsun. Bir gecede kast tamamlanıyor. Güzel heyecanlandığım şeyler var ama biraz dinleneyim sonra olacağım.”

Demet Özdemir, bazen çok etkili diziler gelebildiğini ve bir günde karar verip kısa süre sonra sete çıkılabildiğini hatırlattı. Oyuncu şu anda böyle bir proje olmasa bile, her an bu tür yapımlar gelebileceğini de hatırlattı.

Aslında Demet Özdemir bu sözleri ile setlere dönmek için iyi bir hikaye ve rol gelir ise hazır olduğunun da altını çizmiş oldu. Şu sıralarda böyle bir proje olmadığı için dinlenen oyuncu, heyecanlandığı teklifler alsa bile henüz karar verecek bir noktada değil.

İŞTE DEMET ÖZDEMİR’İN DİZİLERE DÖNME ŞARTI!

Demet Özdemir'in dizilere geri dönme şartı ortaya çıktı! 7

Birçok dizi izlediğini ve geçmişteki projelerden de dersler çıkarttığını anlatan Demet Özdemir, yeni bir projeyi kabul etmek için aradığı şartı da şöyle aktardı:

“Kadın oyuncuları izlerken televizyonda her zaman ne kadar birbirinden farklı şeyler oynadılarsa, o oyuncuyu izlemek beni daha çok heyecanlandırdı. O yüzden dijital platformumuzda yürüdü gidiyor, bir sürü seçeneğimiz de var. Daha az çalışıp çok daha kaliteli işler çıkartmayı daha pozitif görüyorum. Ne kadar farklı bir şey oynarsam… Neden gerilim olmasın, neden entrikalı bir iş olmasın? Ne yaptıysam biraz daha farklı bir şey yapmak için elimden geleni yapıyorum. Projeyi de artık öyle değerlendirmeye başlıyorum. Ne kadar farklı benim için o kadar iyi olacak.”

Demet Özdemir, bu sözleri ile aradığı kriteri net bir şekilde ortaya koydu. Oyuncu romantik komedi ve dram konularında iyi performanslar sergiledi. Ancak yeni projesinde bu rollere benzer işler istemiyor. Farklı bir karakter ve hikayede yer almayı tercih edeceğini anlatan oyuncu, dijital projelere de kapısını açtı.

Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri isimli sinema filmini bitirdiklerini anlatan oyuncu, heyecanla Netflix’te filmin yayınlanmasını beklediğini ifade etti.