Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e yıllar sonra gurur veren davet!

Demet Özdemir’e yıllar sonra gurur veren davet!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Meme kanserine dikkat çekmek için Pembe Top Sahada projesinin bu seneki yüzü Demet Özdemir oldu. Oyuncu daha önce de bu projeye katıldığını ama o zamanlar dans eden kişiler arasında yer aldığını hatırlattı.

Demet Özdemir, böyle bir teklif aldığı için çok gururlu. Bunun nedenini anlatan oyuncu, şunları söyledi: “Bu teklif gelince çok mutlu oldum. Eskiden orada dans ediyordum. Şimdi orada top atıyor olmak hem de böyle farkındalık projesi adı altında, benim için müthiş bir gurur oldu.”

Demet Özdemir, hem geçmişini hatırlayıp gurur duyacağını hem de güzel bir farkındalık sağlayacağını ifade etti. Meme kanseri konusunda çok fazla bilgisinin olmadığını ama bu proje ile birlikte önemli detaylar öğrendiğini anlatan Demet Özdemir, tüm kadınlara çağrıda bulundu.

Demet Özdemir'e yıllar sonra gurur veren davet! 7

“40 yaş üstünde tüm kadınların yılda bir kere kesinlikle kontrollerini yaptırması gerekiyor. Genç kızlarımız da doktora gitmeden, evden kendilerini test edebilirler. Kanser dediğimizde ürkütücü geliyor kulağa. Her zaman erken tanı hayat kurtarır. O yüzden biz daha pozitif tarafından bakıyoruz. Bu mesajı da öyle vermek istiyoruz. İstiyoruz ki ne kadar erken hastalığı öğrenirlerse, o kadar çabuk tedavi yöntemleri var. Aslında bu kadar da korkulacak bir şey değil. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum.”

Dans ettiği için spor geçmişinin olduğu dönemde kontrollere önem verdiğini anlatan oyuncu, dizi setlerine geçince yoğun tempo nedeniyle kontrollerini aksattığı zamanlar olduğunu söyledi. Yılda bir kez check-up yaptırdığını anlatan oyuncu, herkese de bu tavsiyede bulundu.

Pembe Top, 21 Ekim 2021 Perşembe akşamı Anadolu Efes Spor Kulübü ile UNICS Kazan arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague maçında Demet Özdemir tarafından atılacak.