Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özder, Sadakatsiz dizisine geri dönecek mi? Med Yapım’dan yanıt geldi!

Özge Özder, Sadakatsiz dizisine geri dönecek mi? Med Yapım’dan yanıt geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterini oynayan Özge Özder, 11 Şubat’ta kızı Eva Luna’yı dünyaya getirmişti. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Oyuncu’nun hamileliği boyunca dizide oynamaya devam etmesi, işini bırakmaması herkesin takdirini kazanırken, doğumdan iki gün sonra yeniden sete gittiği öğrenilmişti.

Özge Özder, doğum yapalı iki gün olmasına karşın enerjisi ile herkesi şaşırtırken, oyuncunun kalan sahnesini de tamamlayıp ekiple bir verdiği veda pozu da dikkatleri çekmişti. Oyuncu, hamileliğinin son günlerine kadar sette kalarak pek çok kadın meslektaşına örnek olurken, sektörde de bir ilki yaşatmıştı.

Özge Özder’in Sadakatsiz dizisindeki rolüne dönüp dönmeyeceği ise izleyicilerin merak ettiği bir soru oldu. Dizide hayat verdiği Derya’nın hikayede nasıl konumlandırılacağı da bir başka merak konusuydu.

Sonunda bu sorunun yanıtı öğrenildi! Özge Özder’in doğum izninde olduğu, bir süre sonra yeniden diziye döneceği belirtilmekte. Oyuncu, zaten hamileliği boyunca dizinin yapımcısı tarafından da büyük destek gördüğünü ve doğumdan sonra bir kaç haftalık aranın ardından sete döneceğini belirtmişti.

Ancak yine de doğum sonrası nasıl bir karar alındığı merak konusu olmuştu. Dizide Derya’nın olmamasının nasıl açıklanacağı da merak ediliyordu. Bu duruma Sadakatsiz dizisinin izleyenleri için güzel bir yöntem bulundu.

Med Yapım, Derya karakterinin eğitim için İsveç’e gittiği ile ilgili bilgiye sosyal medyadan da paylaşarak Derya’nın neden gittiğine yanıt verirken, dönmesi için yolun açık olduğu sinyalini de vermiş oldu…