Ana sayfa Dizi Haberleri Bir insan bir role bu kadar mı yakışır? Murat Yıldırım, Teşkilat dizisine çok iyi geldi!

Bir insan bir role bu kadar mı yakışır? Murat Yıldırım, Teşkilat dizisine çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, yeni sezonda Teşkilat dizisindeki Ömer karakteri ile yeni bir başlangıç yapacak. Çağlar Ertuğrul’un iki sezon boyunca Serdar karakterinde izleyenleri etkilediğini ama Murat Yıldırım ile birlikte de yen yeni bir dönemin başladığını söylemek gerekiyor.

Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi, TRT1 ekranında ilk sezonda fırtınalar estirdi ve çok başarılı reytingler elde ederek, rakiplerinin korkulu rüyası oldu. İkinci sezonda ise Yargı dizisinin başlaması ile birlikte Teşkilat’ın izleyici kaybettiğine şahit olduk. Ancak dizide denklem tamamen değişti. Yeni bir dönem Murat Yıldırım’ın erkek başrol olması ile başlıyor.

Teşkilat dizisi üçüncü sezonuyla ekrana adeta bomba gibi bir dönüş yapacak. Deniz Baysal’ın canlandırdığı Zehra karakterinin yanında artık Ömer karakterinde Murat Yıldırım’ı göreceksiniz. Zehra ile Ömer’in geçmişteki sırları da dizinin üçüncü sezonuna renk katacak.

Bir insan bir role bu kadar mı yakışır? Murat Yıldırım, Teşkilat dizisine çok iyi geldi! 7

Murat Yıldırım’ın da yer aldığı Teşkilat dizisinin üçüncü sezon fragmanına ilgi çok büyük oldu. Dizi hayranları Ömer karakteri ile birlikte yeni bir dönemin başlamakta olduğunu fark etti. Ankara’da iki sezon boyunca yapılan çekimlerin ardından bu sefer ekip İstanbul’a gelerek, burada yeni dönemin taşlarını dizdi.

“Bir rol bir oyuncuya bu kadar mı çok yakışır” diye yorum bırakan dizi hayranları da Murat Yıldırım’ın çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyor.

2 sezon süren Ramo ve ardından da bir sezon süren Aziz dizilerinin ardından Murat Yıldırım şimdi de Teşkilat ile TRT1 ekranlarına geliyor.

Dizi hayranları ise heyecanlı. Bir izleyici, “Bir rol bu kadar mı yakışır bir insana. Kişiliğine, duruşuna, oyunculuğuna saygı duyduğum Murat Yıldırım’a selam olsun” diyerek heyecanını ifade etti. Bu sözler aslınca birçok kişinin duygularına da tercüman oluyor.

Dizinin üçüncü sezonunun çok güzel olacağını düşünen hayranlar, heyecanla yeni bölümlerin yayınlanmasını bekliyor. Yeni bölümlerin çok yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.