Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde Ömer ile Leyla ilişkisinde yeni boyut!

Kasaba Doktoru dizisinde Ömer ile Leyla ilişkisinde yeni boyut!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 16 Eylül Cuma akşamı on altıncı bölümüyle ekrana geldi. Dizide Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ile Vildan Atasever başrolde bulunuyor. İkinci sezonda da izleyicilerini etkileyen sahnelerle dikkatleri çeken Kasaba Doktoru dizisinde heyecan dolu yeni bir dönem başlıyor.

Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı ikilisinin canlandırdığı Ömer ile Leyla karakterleri arasındaki ilişki yeni bir boyuta taşındı. Ömer ve Leyla arasında yaşananlar izleyicilerin de ilgisini fazlasıyla çekiyor. Ancak bu ilişki sorunlu bir şekilde ilerleyecek. Çünkü Ömer için her şey iyi gitmez. Ömer annesini hayatta tutabilmek için çırpınırken en büyük destekçisi de Leyla oldu.

İkisinin arasındaki ilişki dizinin en merakla beklenen konularının başında geliyor. Bu nedenle de senaristler Ömer ve Leyla karakterlerinin hikayesini merak unsurlarını hesaba katarak yazıyor. İzleyici de merak ettikçe Kasaba Doktoru dizisinin Cuma akşamları kendi kemik kitlesini TRT1 ekranında tutması sağlanıyor.

Hakan da hem Mediha’nın tedavisi hem kurul için Ömer’e tam destek verirken Yalçın’ın son hamlesiyle kurulun tüm seyri değişti. Ömer, Yalçın’ın suçu olmadığını söyledi. Bu sırada Mine ise Zeynep ve annesine yaptığı ziyaret sırasında bir ölüm kalım savaşının içinde kaldı.

Kasaba Doktoru dizisinin 17. yeni bölümünde gelişmelerin nasıl olacağını merak edenler, 23 Eylül Cuma akşamını heyecanla bekliyor.

Kasaba Doktoru yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’de TRT1’de yayınlanmaya devam edecek.