Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, pijamasıyla sokağa fırladı!

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, pijamasıyla sokağa fırladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğu ile çok beğenilen Burcu Biricik, şu sıralar Kanal D’nin Camdaki Kız dizisiyle ekranda. Hayat Şarkısı dizisinde oynadığı Hülya karakterinden sonra yıldızı parlayan Biricik, daha sonra ömrü kısa süren 8. Gün’ün ardından Kuzgun dizisinde rol almıştı.

Son yılların beğeni ile izlenen ve yapımcıların gözdesi olan başarılı oyuncu, aynı zamanda BluTv için çekilen İnsanlar İkiye Ayrılık isimli sinema filminde rol aldı. Netflix’te yayınlanan Fatma dizisiyle de büyük beğeni toplayan oyuncu, Camdaki Kız’ın Nalan’ı olarak da övgüler almakta.

Burcu Biricik, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla da sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu, zaman zaman Camdaki Kız dizisinin setinden fotoğraflar da paylaşmakta. Kamera arkasından gelen keyifli pozlar, takipçilerini de mutlu ediyor.

Biricik, aynı zamanda sıcak ve samimi kişiliğiyle de sevilen bir isim. Oyuncu, günlük hayatından eşi Emre Yetkin ile keyifli ve eğlenceli anlarını da sık sık paylaşmakta.

Son olarak İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından eşi ve arkadaşları ile karda eğlendikleri anları da yayınladı. Kartopu oynayan Burcu Biricik, karın güzelliğine dayanamayıp evde pijama ile otururken dışarı çıkmaya karar vermiş anlaşılan!

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik, pijamasıyla sokağa fırladı! 37

Üstünü değiştirmeye bile gerek duymayan oyuncu, pijamasıyla karda keyif yaparken aşağıdaki pozunu da hayranlarıyla paylaştı. Burcu Biricik, eşinin paylaşımını kendi sayfasından yayınlayarak “Tabii ki pijamayla kartopu oynamaya inicektim” mesajını yazdı.