Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Bir kadın olarak bu kadından korktum’! Tehlikeli Karım dizisinin özeti bu!

‘Bir kadın olarak bu kadından korktum’! Tehlikeli Karım dizisinin özeti bu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Show TV’nin iddialı yeni dizisi Tehlikeli Karım’ın dün akşam ekranlara gelen 2. bölümü yine çok beğenildi.

Reytingleri beklenilen kadar yüksek olmasa da dizinin geleceği oldukça parlak gözüküyor.

Başrollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

'Bir kadın olarak bu kadından korktum'! Tehlikeli Karım dizisinin özeti bu! 7

2. bölümde neler yaşandı?

Derin’in Alper’i geri kazanma planı kusursuz bir şekilde işlemiştir. Şimdi tek istediği kocasına kavuşmak ve bütün olanları geride bırakmaktır. Büyük bir pişmanlık yaşayan Alper’in de istediği budur. Ama geride bir suç unsuru kalmıştır. Fırat Başkomiser’in eline geçen zehirli kokteyl şişesi, çifti sonsuza kadar birbirinden ayırabilecek bir tehlikedir.

Diziyi izleyen özellikle kadın izleyiciler, dizinin erkeklere göz dağı vermesinden çok memnun gözüküyor. Sosyal medyada bu konuyla ilgili birçok yorum yapan izleyenler diziyi çok beğendi.

TEHLİKELİ KARIM DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

İzleyiciler dizi için; “Erkekler ayağını denk alsın!”, “Gonca Vuslateri harika!”, “Kadınların zekasını küçük görmeyin!”, “Her kocaya böylesi lazım!”, “Her zaman erkekler kadınları tehdit edecek değil ya!”, “Ben bir kadın olarak bu kadından korktum!”, “Derin haklı ben olsam aynısını yapardım!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizinin ilerleyen bölümlerde nasıl yorumlar alacağını hep birlikte göreceğiz…