Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı Cannes’da boy gösterdi! Berk Oktay ve Seray Kaya nefes kesti!..

Bir Küçük Gün Işığı Cannes’da boy gösterdi! Berk Oktay ve Seray Kaya nefes kesti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türk dizileri, filmleri, yapımları, TV gösterileri ve eğlence içeriklerinin görücüye çıktığı MIPCOM Fuarı, 17 Ekim Pazartesi günü Fransa’nın Cannes şehrinde başladı.

ATV’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide başrolde yer alan Seray Kaya ve Berk Oktay’da etkinliğe katılan ünlü isimler arasında yer aldı.

Organizasyondan görüntüleri sosyal medya hesaplarında da paylaşan iki ünlü isim şıklıklarıyla hayranlarından tam not aldı.

Bir Küçük Gün Işığı Cannes'da boy gösterdi! Berk Oktay ve Seray Kaya nefes kesti!.. 8

İkili uyumlarıyla geceye damga vurdu. Güzel oyuncu Seray Kaya partneriyle beraber katıldığı gecede şıklığıyla göz kamaştırdı. Güzel oyuncu beyaz saten kumaştan, straplez,  derin yırtmaçlı elbisesinin altına giydiği siyah file çorabıyla hayranlarını büyüledi.

Bir Küçük Gün Işığı Cannes'da boy gösterdi! Berk Oktay ve Seray Kaya nefes kesti!.. 9

3 sezon süren Kadın dizisinde canlandırdığı ‘Şirin’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı’nda canlandırdığı ‘Elif’ karakteriyle de kısa sürede izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı.

Seray Kaya’nın ekrandaki performansını gören hayranları, ‘Elif’ karakterinin ruhuna bürünmesinden ve gerçeğe yakın oyunculuk sahnelemesinden çok memnun. Dizide ‘Fırat’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Berk Oktay’da, Yasak Elma’da canlandırdığı ‘Çağatay’ karakterinin ardından Bir Küçük Gün Işığı’nda Seray Kaya ile güzel bir uyum yakaladı.