Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ hayranları yıllardır sabırla dizi beklerken, ünlü oyuncu da beklemekten sıkıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları yıllardır sabırla dizi beklerken, ünlü oyuncu da beklemekten sıkıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kral Kaybederse isimli yeni dizi projesinde başrolde yer alması beklenen Kıvanç Tatlıtuğ’un yıllar sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak olması hayranlarını çok mutlu etmişti. 2018-2019 sezonunda yayınlanan Çarpışma isimli diziden uzun bir süre sonra yeniden televizyon projelerine yeşil ışık yakan oyuncudan gelen haberler hayranlarını bir kez daha üzdü.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan ve Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen Kral Kaybederse ile ilgili uzun süre heyecanlı bekleyiş yaşandı. Prensipte rolü kabul eden ve senaryonun kendisine ulaşmasını bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ, beklemekten sıkıldı.

Henüz senaryosu son aşamaya gelmeyen dizi için milyonlarca Kıvanç Tatlıtuğ hayranı sabırla beklemeyi tercih etti ama ünlü oyuncu artık beklemek istemiyor. Yeniden setlere dönmek için sabırsızlandığı ortaya çıkan Kıvanç Tatlıtuğ’un iyi bir hikaye ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya istekli olması, güzel bir gelişme oldu.

En son Yakamoz S245 isimli Netflix dizisinde başrolde yer alan oyuncu, Aşıklar Bayramı ve Nuh Boğuldu isimli sinema filmleriyle gündeme gelmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları yıllardır sabırla dizi beklerken, ünlü oyuncu da beklemekten sıkıldı! 8

Hayranları ise uzun süredir Kral Kaybederse dizisinden gelecek haberleri bekliyordu. Ancak henüz senaryo ortada olmayınca Kıvanç Tatlıtuğ’un da başka proje teklifleri ile ilgilenmeye başladığı ortaya çıktı.

Oyuncuya çok sayıda proje teklifi yapıldığı biliniyor. En son Ay Yapım tarafından hazırlanan Aile isimli diziden de teklif alan Kıvanç Tatlıtuğ’un ne yapacağı hala belirsizliğini koruyor.

Kral Kaybederse dizisinin senaryosu netleşince yeniden diziye döner mi yoksa, gelen tekliflerden birisini mi değerlendirir şu aşamada bir bilgi yok. Ancak hayranlarını umutlandıran durum Kıvanç Tatlıtuğ’un artık beklemek istememesi ve yeniden setlere dönmeyi hedeflemesi oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları yıllardır sabırla dizi beklerken, ünlü oyuncu da beklemekten sıkıldı! 9

En son New York’ta Beren Saat ile birlikte Last Call For İstanbul isimli sinema filmi için sete çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, OGM Pictures imzası taşıyan Kral Kaybederse dizisi için yapımcı Onur Güvenatam ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen, gelişme olmayınca başka projelerle ilgilenmeyi tercih etmişe benziyor.

Ünlü oyuncunun hayranları ise sabırlı bir şekilde yeni bir televizyon dizisiyle ekrana döneceği günü bekliyor.