Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizi ekibi dans etti, eğlendi! Seray Kaya yeniden yuvaya dönme heyecanı yaşadı!

Bir Küçük Gün Işığı dizi ekibi dans etti, eğlendi! Seray Kaya yeniden yuvaya dönme heyecanı yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisi atv ekranında 5 Eylül Pazartesi akşamı başladı. Dizi hayranları da yeni ve gizemli bir hikaye ile tanıştı. Dizinin başrollerinde Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu ile birlikte Şeyma Korkmaz da dizinin başrolünde yer alıyor. Hikayesi ile izleyicileri etkileyen dizi, aynı zamanda başarılı bir oyuncu kadrosuyla da milyonların kalbine girmeyi hedefliyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ekibi atv’nin yeni sezon tanıtım çekimlerinde bir araya geldi. Sarı renkteki elbiseleriyle dizinin kadın oyuncuları şıklıklarını sergilerken, Berk Oktay ise aralarında yakışıklılığı ile dikkat çekiyordu. Seray Kaya, çekimlerin çok güzel geçtiğini belirtirken, “Umarım çıkan iş de çok güzel olur. Bundan da hiç şüphem yok” diyerek diziye olan güvenini dile getirdi.

Bir Küçük Gün Işığı dizi ekibi dans etti, eğlendi! Seray Kaya yeniden yuvaya dönme heyecanı yaşadı! 9

Seray Kaya, yeniden atv ekranında olmaktan dolayı da kendisini mutlu hissettiğini anlattı. Oyuncu, “Ben zamanında bu ailenin bir parçasıydım. Birkaç kez parçası oldum. Şimdi tekrardan yuvama dönmüş gibi hissediyorum. Mutluyum bundan dolayı” ifadesini kullandı.

Seray Kaya ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Huzur Sokağı isimli diziyle yine atv ekranında yaşamıştı. Oyuncu Ayrıca, Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonunda Lena Hatun karakteri ile yine atv ekranındaydı. Bir sezon Mahkum dizisiyle Fox ekranında yer alan Seray Kaya, yeniden atv’ye dönüş yaptığı için memnun.

Benzer bir mutluluğu diğer başrol oyuncusu Berk Oktay da yaşıyor. Son iki sezonunu Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinde geçiren Berk Oktay, bu sefer da atv’de izleyicilerin karşısına çıkacağı için memnun olduğunu dile getirdi.

Bir Küçük Gün Işığı dizi ekibi dans etti, eğlendi! Seray Kaya yeniden yuvaya dönme heyecanı yaşadı! 10

En son Kuruluş Osman dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz da yeni dönemde farklı bir rolle de olsa yine atv ekranında yer alacak. Çekimlerde çok eğlendiklerini dile getiren oyuncu, “Dans ettik, eğlendik, çok keyifli geçti hepsi” diye konuştu.

Bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki büyük başarısı ile isminden konuşturan Esra Dermancıoğlu, Ümran isimli karakter ile yine milyonları etkileyecek. Ailesini korumak için her şeyi yapabilecek bir kadın olan Ümran, hikayenin en kararlı isimlerinden birisi ve Esra Dermancıoğlu da bu tür rolleri başarıyla canlandıran bir isim.

Oyuncu, kamera karşısında ise aslında kendisini o kadar da rahat hissetmiyor. Sosyal medyada yaptığı birçok ilginç paylaşım ile dikkatleri çeken oyuncu, birisinin kendisini çekmesinden ise pek de memnun olmuyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizi ekibi dans etti, eğlendi! Seray Kaya yeniden yuvaya dönme heyecanı yaşadı! 11

Esra Dermancıoğlu, “Kendimi çektiğim zaman daha rahatım: Ama birisi beni çektiği zaman daha zorlanıyorum” diye konuştu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hikayesi ve oyuncularının etkileyiciliğinin yanı sıra müziklerini de herkes çok beğendi. İşte dizinin tanıtım çekimlerinden Dizi TV programında yayınlanan görüntüler: