Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de büyük şok, bir dizi için daha final kararı alındı!

Star TV’de büyük şok, bir dizi için daha final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan diziler arasında Yalı Çapkını büyük bir başarı kazandı. Ancak diğer diziler için durumun pek de parlak olmadığını söylemek gerekiyor. Gecenin Ucunda isimli dizi, çarşamba günlerinden salı günlerine çekildi. Gün değişikliğinin Gecenin Ucunda için olumlu olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Toprak ile Fidan isimli günlük diziyi hafta içi 19.00’da yayınlayarak haber saatine dizi getiren Star TV, attığı bu yenilikçi adımdan beklediği olumlu sonuçları alamadı. Dizinin reytingleri pek de iyi gözükmüyor. Ayrıca 23 Kasım Çarşamba akşamı yeni dizi Çöp Adam’ın Star TV ekranında izleyicilerle buluşacağını ve başrolde Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan olduğunu hatırlatalım.

Star TV’nin gündemdeki bir diğer dizisi ise Duy Beni oldu… Yaz döneminden bu yana ekranlara gelmekte olan gençlik dizisi, çarpıcı hikayesi ve etkileyici sahneleriyle çok konuşuldu. Dizinin final kararının alınması ise tüm hayranlarını çok üzdü.

Star TV'de büyük şok, bir dizi için daha final kararı alındı! 7

Rabia Soytürk ile Caner Topçu ikilisinin öne çıktığı Duy Beni dizisi ne yazık ki, son kez izleyicilerle 17 Kasım Perşembe akşamı buluşacak. Dizinin 20. ve final bölümü yayınlanacak. Star TV’nin sosyal medyada öne çıkmasını sağlayan hikayelerden birisi de Duy Beni dizisi.

Bu önemli avantajın da dizinin finali ile birlikte ortadan kalkması bekleniyor. Duy Beni dizisi hayranları bu durumdan memnun değil ama Star TV’nin düşük reytinglere rağmen hikayeyi 20. bölüme kadar taşımış olması da önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Star TV’nin daha iyi reytingler alan dizilerini yayından kaldırmakta tereddüt etmediği gerçeğini daha önceden görmüştük. Duy Beni projesi bu anlamda Star TV’nin yeterince destek verdiği bir yapım olarak akıllarda kalacaktır.