Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi hayranları isyanda, “Yine ortalığı karıştıracak”

Bir Küçük Gün Işığı dizisi hayranları isyanda, “Yine ortalığı karıştıracak”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, başarılı bir hikaye sunumu sergiliyor. Seray Kaya’nın dram rollerinde ne kadar başarılı olabileceğinin en güzel kanıtlarından birisi de Elif karakteri oldu.

Yasak Elma dizisinden sonra Berk Oktay’ın da yine etkili performans ortaya koyduğu dizinin 26 bölümü geride kaldı. Her ne kadar sezon başında elde edilen reytingler gelmiyor olsa da dizinin hikayesi geniş bir izleyici kitlesini etkilemeye devam ediyor.

İkinci sezonu olup olmayacağı merak edilen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif karakterinin sevdiği adam olan Fırat ile ilgili gerçeklerin peşine düşmesi, hikayenin heyecanını bir hayli artırdı. Tabii ki bu noktada kilit isim Esra Dermancıoğlu’nun başarıyla canlandırdığı Ümran karakteri olacak.

Elif ile Fırat arasında aşkın derinleşmesini ve mutlu olmalarını arzu eden bir izleyici kitlesi var. Ancak dizinin hayranları Elif’in mutlu olmak ve bunu yaşamak yerine sürekli bir şeyleri kurcalamasından da rahatsız oluyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi hayranları isyanda, "Yine ortalığı karıştıracak" 8

Bir izleyici diyor ki, “İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir. Elif’e rahatlık batıyor, ne güzel kaynanası da onu kızı gibi görmeye başlamıştı.”

Tabii ki senaristlerin hikayede bir heyecan, merak ve bilinmezlik unsurları yaratması dizinin devamı için şart. Bu noktada da Elif’in sürekli bir şeyleri kurcalayan tavrına ihtiyaç var. Dizi hayranları “Gene ortamı gerecek bir konu buldular” diyerek, dizide sürekli gergin bir ortam olduğu vurgusunu yaptı.

Ümran karakterine yönelik izleyicilerin son haftalardaki olumlu izlenimlerini yine tersine çevirecek gelişmeler yaşanacak gibi gözüküyor. Ümran’ın düzeleceğini düşünenler yanılmış olabilir. Yine sinirleri bozacak bir Ümran gerçeği ile yakında karşılaşabilirsiniz. Karakterin hikayeden ayrılma durumunun bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi hayranları isyanda, "Yine ortalığı karıştıracak" 9

Dizinin hikayesinde Sinan karakterinin de önümüzdeki bölümlerde öne çıkması bekleniyor. El Turco isimli Disney Plus dizisinin çekimleri için Macaristan’da bulunan oyuncu Armağan Oğuz, bir süre önce yurda döndü ve şimdi de Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ekibine dahil oldu.

Hem Elif’in Fırat ile ilgili gerçeklerin peşine düşmesi hem Ümran’ın doğruları henüz söylemediği gerçeği ortada dururken, Sinan karakterinin de hikayeye nasıl dahil olacağı merakla bekleniyor.

Bir Küçük Gün Işığı 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve izleyiciler 27 Mart Pazartesi akşamını merakla beklemeye başladı.