Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi için Seray Kaya’dan hayranlarına önemli bir mesaj geldi!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi için Seray Kaya’dan hayranlarına önemli bir mesaj geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisi atv ekranında yoluna devam ediyor. Seray Kaya’nın Elif karakterindeki performansı ise büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Reytingleri ile orta sıralarda yer alan dizinin hikayesi oldukça etkileyici. Müzikleriyle de dikkat çeken dizideki karakterinden bahseden Seray Kaya, Elif’in çok saf birisi olduğunu anlattı.

Eşinin ölümü ile birlikte bir anda dünyası yıkılan bir kadının, yaşadığı hayatın bir yanılsama olduğunu ve gerçeklerin çok farklı geliştiğini öğrenmesi ile dünyası başına yıkılıyor. Elif karakterinde çok başarılı bir performans sergileyen Seray Kaya, “Bana göre, en saf, en temiz, kalbi iyilikle dolu ve hayatında bir kişiyi çok sevmiş. Her şeyi yapmış, bir dünyası var. Sonra bir gün geliyor ve bütün dünyası alt üst oluyor” diye konuştu.

Bir anda eşinin başka birisi olduğunu ölümüyle öğrenen, ardından da nüfuslarına kayıtlı bir kız çocuğu olduğu bilgisine ulaşan Elif karakteri, bir anda bambaşka bir dünyanın içine girdi. Hikayesinin farklılığı ile dikkat çeken Bir Küçük Gün Işığı dizisine izleyiciler de büyük ilgi gösteriyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi için Seray Kaya'dan hayranlarına önemli bir mesaj geldi! 7

Seray Kaya, Elif karakteri ile empati yaptığında onun hayatının çok zor olduğunu gördüğünü belirtti. Oyuncu, “Gerçekten onun için üzülüyorum ve seyircimizin de ona üzüleceğine inanıyorum. Bence biraz Elif’in sarıp sarmalanmaya ihtiyacı var. Seyircimizin bunu yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

Seray Kaya bu sözleri ile aslında dizi hayranlarına güçlü bir mesaj da yolladı. Diziyi ve canlandırdığı Elif karakterine önem vermelerini hayranlarından bekleyen oyuncu, bu zorlu yolculukta destek bekliyor.

Bütün hayalı yalanlarla dolu olduğunu öğrenen Elif, kendisini bir aptal gibi hissediyor ve ne yapacağını bilemiyor. Bir masalın içinde yaşadığını kavradıktan sonra ilerleyen bölümlerde hikayenin çok daha etkili bir hale gelmesi bekleniyor.

İlk çekimleri İtalya’da yapılan dizideki bu görüntüler de çok beğenilmişti. Bologna ve Venedik’te yapılan çekimler nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Seray Kaya, “Oraya gidip ilgi görmek, bizi tanımış olmaları. Bizim dizilerimizi izliyor olmaları güzel bir şey” açıklamasında bulundu.