Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu’ndan çarpıcı itiraf; Oyunculuk matah bir meslek değil!..

Esra Dermancıoğlu’ndan çarpıcı itiraf; Oyunculuk matah bir meslek değil!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi  Bir Küçük Gün Işığı ile ekranlara dönen yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir Küçük Gün Işığı’nda, otoriter bir anneyi canlandıran Esra Dermancıoğlu, geçmişinde travmaları olduğu için oğluna biraz daha meraklı, kızına karşı daha sert. Genel anlamda nasırlaşmış, katı bir kadın olan ‘Ümran’a hayat veriyor.

Canlandırdığı karakterin kendisine benzer bir tarafının olmadığını belirten oyuncu 19 yaşındaki kızıyla ilişkisini şu sözlerle ifade etti; “Canlandırdığım karakterlere benzemiyorum. Ama kendimden üzerine bir şeyler koyuyorum. Bir seri katili oynasam bile… Kızımla çok tatlı ilişkimiz. Aramız iyi, kafalarımız uyuşuyor, ruhlarımız benziyor. Ama evhamlıyım biraz. Merak ediyorum onu.”

Esra Dermancıoğlu'ndan çarpıcı itiraf; Oyunculuk matah bir meslek değil!.. 7

Zaman zaman sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarla da adından söz ettiren oyuncu, kendisini hoş bulduğunu da itiraf etti. Dekolte giyimi konusunda da konuşan Esra Dermancıoğlu, “Benim dekoltem yok ki. İnsanlar Instagram’a neler koyuyor. Aslında şöyle bir faşizm var. Ben mayo giysem kıyamet kopar. İnce olunca her şeyi yapabilirsin ama biraz balıketliysen “Sen yok ol. Sen kimsin” diyorlar. Benim de dekoltem aslında herkes kadar” şeklindeki sözleriyle dikkat çekti.

17 yıldır ekranlarda olan Esra Dermancıoğlu sektörle ilgili çarpıcı açıklamalarıyla da adından söz ettirdi. Oyunculuğun göründüğü kadar matah bir meslek olmadığını belirten Esra Dermancıoğlu; “Çünkü oturmuş bir disiplin veya sistem yok. Ayrıca kimse de o kadar kolay yırtamıyor. Doğru kapılardan geçmen lazım. O kapılar da sana sen istesen de, çok iyi bir oyuncu olsan da açılmayabiliyor. Bir tek ünlü olmak ve para kazanmak için bu işi yapacaksan hiç dışarıdan göründüğü gibi değil. İlişkiler çok yalan, riyakâr; sistem düzgün işlemiyor. Ancak benim gibi çok seviyor ve istiyorsan yapabilirsin” şeklinde konuştu.