Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi ünlü bir oyuncuyu tam 7 yıl sonra yeniden ekrana döndürüyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ünlü bir oyuncuyu tam 7 yıl sonra yeniden ekrana döndürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi etkileyici dram performansı ile izleyenleri derinden etkiliyor. Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri de başladığı ilk günden bu yana çok iyi gelmeye devam ediyor.

atv dizilerini sürekli izleyenlerin beğenebileceği dram sosu yüksek dizinin hikayesinin daha da genişleyeceği ortaya çıktı. Bu genişleme adımları çerçevesinde de yeni karakterler ortaya çıkacak. Bu durum dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılmasını da sağlayacak.

İşte bu genişleme adımlarından birisi de Feraye karakterinin hikayeye dahil olması ile yaşandı. Dizinin setinden gelen bilgilere göre de bu karakteri canlandırması için Eda Özerkan ile anlaşma sağlandı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ünlü bir oyuncuyu tam 7 yıl sonra yeniden ekrana döndürüyor! 1

Bir iş kadını olarak dizide izleyeceğimiz Eda Özerkan, Berk Oktay’ın canlandırdığı Fırat ile ilişkisi birisi olacağı yönündeki bilgiler basına da yansıdı.

Feraye karakterinin Fırat ile Elif ilişkisine etkisi şimdiden merak edilmeye başlandı. Eda Özerkan ise tam 7 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yapma kararı alarak hayranlarını memnun etti.

2005 yılında Cennet Mahallesi dizisiyle setlere adım atan oyuncu, özellikle Aşk-ı Memnu isimli unutulmaz dizideki Elif karakteri ile çok sevilmişti.

Adanalı dizisindeki Nazlı ve Firar dizisinde de yine Elif karakteri ile izlediğimiz Eda Özerkan, en son 2014 ile 2016 yılları arasında yayınlanan Kertenkele isimli dizide Selin karakterini canlandırmıştı.