Ana sayfa Dizi Haberleri Yine tahmin edilemedi, yine çok şaşırttı! Yargı dizisindeki son sahne ile büyük ters köşeler gelir!

Yine tahmin edilemedi, yine çok şaşırttı! Yargı dizisindeki son sahne ile büyük ters köşeler gelir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yargı dizisi yine yaptı yapacağını! İzleyiciyi bir hafta daha çok heyecanlı bir yerde bırakarak merakla yeni bölüm için gün saymaya başlattı senarist! Dizinin başarısındaki en büyük pay sahiplerinden birisi olan senarist Sema Ergenekon, 43. bölüm sonunda izleyenleri hiç beklemediği bir ters köşe ile bambaşka bir hikayenin peşine taktı!

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin sezon başından beri aydınlanması beklenen kuyu cinayetleri konusu kapandı! Muhabir Burak’ın katil olduğu iki bölüm önce anlaşılmıştı. Ancak Ilgaz, Eren, Pars ve Ceylin’in gerçeği öğrenmesine karşın davanın yeniden gündeme gelmesi için Ankara’ya giden Yekta, baş müfettiş Turgut Ali ile görüşerek yalan yanlış bilgilerle onu çağırmıştı.

Yurdaer Okur’un başarılı oyunculuğu ile hayat verdiği Turgut Ali isimli HSK baş müfettişinin Haluk’un bir tanıdığı çıkması, olayların iyice sarpa saracağı tahminlerini yaptırdı izleyenlere. Üstelik Ilgaz, Pars ve Eren’i geçici olarak görevden alan Turgut Ali’nin, bir işler karıştıracağına inandırıldı izleyici.

Yine tahmin edilemedi, yine çok şaşırttı! Yargı dizisindeki son sahne ile büyük ters köşeler gelir! 9

Ters tavırları, sert sözleri, Haluk’un tanıdığı çıkması sonrasında Turgut Ali’nin ortalığı daha da çok bulandıracak bir kişi olduğu sanıldı ancak bu hikaye 2 bölümde sona erdirildi! İzleyicinin Yargı dizisinde en çok sevdiği durum, olayların kısa süre içinde çözülmesi. Haftalarca uzayan olay örgüsü izleyiciyi pek çok diziden uzaklaştırır ve sıkarken, Yargı dizisi, pek çok olayı bir kaç bölümde çözerek bambaşka gelişmeler ve sürprizlerle çok farklı olayların içine sokuyor kahramanlarını!

Yine tahmin edilemedi, yine çok şaşırttı! Yargı dizisindeki son sahne ile büyük ters köşeler gelir! 10

Temponun düşmediği, heyecanın katlandığı, tahminlerin çok ötesinde olayların yaşandığı Yargı dizisinin 43. bölümünde Turgut Ali, dürüst bir müfettiş olarak Ilgaz, Pars ve Eren’in yaptığı soruşturmada bir açıklık olmadığı, Burak’ın katil olduğunun delillerle kesinleştiği yargısına vararak kamuoyu önünde de bu durumu açıkladı.

Ancak Yekta, düşmanı olarak gördüğü mahşerin 4 atlısı olarak nitelenen Ilgaz, Pars, Ceylin ve Eren’in peşini bırakmayacağını, onlara daha çok sürprizleri olduğunu bölüm sonunda gösterdi! Haluk’un tüm malını, mülkünü önüne sererek torununu aklamasını istediği Yekta, Serdar’ı öne sürdü!

Çınar’ın onu yakalamasını sağlayarak, olayları çok farklı bir yere çekti! Senaristin kıvrak hamleleri ile Burak cinayeti konusu kapanırken, bölüm sonunda herkesi merakta bırakan ve belki de Ilgaz ve Ceylin’in de hayatlarını tümünden değiştirecek bir cinayet ile izleyiciyi başbaşa bıraktı!

Yine tahmin edilemedi, yine çok şaşırttı! Yargı dizisindeki son sahne ile büyük ters köşeler gelir! 11

Çınar, beraberinde Parla ve Tuğçe’nin de olduğu arkadaşları ile Serdar’ı yeni pasaportu ve paralarla kaçmak üzereyken yakaladı. Hepsinin Yekta’nın oyunu olduğunu anlamadan işin içine dalan Çınar, kocası Zafer’i öldüren Gül’ü olay yerine çağırdı. Merdan, Osman, Gül ve Aylin’in de geldiği mekanda Serdar’ın kafasına silah dayayan Çınar, kararını Gül’ün vereceğini söyledi.

“Serdar’a ne yaptılar?” sorusu kafaları kurcalarken, Gül tüm aileyi akşam yemeğinde topladı. Yemekte buluşan aile üyelerinin garip halleri dikkat çekiciydi. Ilgaz ve Ceylin’in neşeli haline karşın diğerlerinin durgunluğu dikkatlerden kaçmadı!

Bu esnada bir çöplükte iki çocuğun ihbarı ile Serdar’ın cesedini buldu polis! Yüzü gözü morarmış halde bulunan Serdar’a ne olduğu, ona ne yaptıkları merak konusu! Serdar’ı öldürdüler ve saklıyorlar mı, yoksa onu bıraktılar ve Yekta da suçu onların üzerine atacak bir tezgah mı hazırlıyor, henüz bunu kimse bilmiyor! Fakat bu meselenin Yargı dizisinde taşları yeniden yerinden oynatacağı da anlaşılmakta! Bakalım 44. bölüm, izleyenlere nasıl sürprizler sunacak!

Ay Yapım imzalı dizinin tüm kadrosu şöyle: “Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…