Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde öyle olaylar olacak ki, Berk Oktay bile şaşkınlık yaşadı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde öyle olaylar olacak ki, Berk Oktay bile şaşkınlık yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay -Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay yeni bir tüyo verdi, işler iyice düğümleniyor! Bir Küçük Gün Işığı isimli atv dizisinin her yeni bölümü büyük bir heyecan fırtınası eşliğinde geçiyor. Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin başarılı başrol performansları da dizinin iyi reytingler elde etmesindeki en önemli nedenlerden birisi oldu. Elif ile Fırat’n hikayesinde her yeni hafta da önemli gelişmeler yaşanıyor ve bu durum da dizi hayranlarının ilgisinin sürekli devam etmesini sağlıyor.

Fırat, annesi ile sevdiği kadın olan Elif’in arasında kaldı. Ne yapacağını bilemeyen Fırat’ın durumu zor. Peki Berk Oktay bu konuda ne düşünüyor. Geçtiğimiz gün GQ dergisi tarafından ‘yılın ekran yüzü’ seçilen Berk Oktay, başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Oyuncu dizinin hikayesiyle ilgili yaptığı açıklamada önemli bilgiler sundu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde öyle olaylar olacak ki, Berk Oktay bile şaşkınlık yaşadı! 8

Kimi dizi hayranları için bu bilgiler gelecek bölümlerde yaşanabilecek olan sürpriz sahneleri hatırlatabilir. Berk Oktay’ın canlandırdığı Fırat, annesi ile Elif’in arasında mı kaldı? Peki ünlü oyuncu bu konuda ne düşünüyor?

İşte Berk Oktay’ın gelecek bölümlerde neler olabileceğine yönelik tüyolar da içeren o sözleri:

“Aslında ara kalmıyor, sıkıntısı şu, ortadaki çocuk. Çocuk olmasa Fırat’ın yapacağı şey çok belli. Köprüleri tamamen atacak. Ya da ailesine karşı tamamen ret oyu verip, Elif’in yanında devam edecek. Bir yandan tabii ki annesi ve kız kardeşi ve kan bağı var. Bir tarafta Güneş var, onun dayısı. Bir şekilde onun ortada kalmaması gerekiyor. Fırat’ın arada kalmasının çok büyük bir sebebi daha olacak. Oradaki köprü görevi görmek zorunda. Dert küpü gibi bir şey olur herhalde.”

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde öyle olaylar olacak ki, Berk Oktay bile şaşkınlık yaşadı! 9

Fırat babasının kim olduğunu bilmiyor ve bu konu hikayenin gizemli noktalarında birisi olarak dikkat çekiyor. Berk Oktay, yakında bu konuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanacağını söyledi.

Oyuncu, “Fırat’ın babasıyla ilgili bir gelişme olacak. Evin içerisindeki sorunlar yumağı bitmeyecek, katlanarak devam edecek. O kadar söyleyeyim” diye konuştu.

Senaryoda hep karşılarına yeni olaylar çıktığını ve kendilerinin de şaşırdığını anlatan oyuncu, bunun dizinin matematiği olduğunu ve bu şekilde devam edeceklerini sözlerine ekledi.