Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe’nin ev haline yorum yağdı!..

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe’nin ev haline yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2018-2019 sezonunda yayınlanan Çarpışma isimli diziden sonra ekranlara uzun bir ara veren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ en son Yakamoz S245 isimli Netflix dizisinde başrolde yer aldı ve Aşıklar Bayramı ile Nuh Boğuldu isimli sinema filmlerinde rol aldı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında baba olan yakışıklı oyuncunun oğlu Kurt Efe 6 aylık oldu. Boş zamanlarını oğluyla beraber geçiren oyuncu, her fırsatta baba olduktan sonra hayatının değiştiğini söylüyor.

Oyuncunun eşi Başak Dizer, zaman zaman sosyal medyada oğluyla eşinin fotoğraflarını paylaşıyor. Başak Dizer son paylaşımında Kıvanç Tatlıtuğ’un ev halini yayınladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe'nin ev haline yorum yağdı!.. 7

Fotoğrafta oğluyla oynarken görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ’un evdeki doğal hali hayranlarını mest etti. Oyuncunun fotoğrafının altına; “Adamın ev hali bile karizma!” şeklinde yorumlar yapıldı.

Çocuklarını gözlerden uzak büyüten çift, sosyal medyada da minik Kurt Efe’nin yüzünü göstermemeye dikkat ediyor. Bir röportajında oğlunun kendisine benzediğini söyleyen yakışıklı oyuncu, “Sarışın ve renkli gözlü. Allah İsteyen herkese nasip etsin. Doğumdan sonra düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor” ifadelerini kullanmıştı.