Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar izlediğiniz fragmandı, asıl hikaye şimdi başlıyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar izlediğiniz fragmandı, asıl hikaye şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin etkileyici performansı ve başarılı oyunculukları ile çok konuşulduğunu ve iyi reytingler aldığını biliyoruz. Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisi de birbirlerine oldukça uyumlu bir dizi çifti oldu.

Esra Dermancıoğlu ve Tuğçe Açıkgöz ise fark edilen performansları ve canlandırdıkları karakterlerin özellikleri nedeniyle fazlasıyla öne çıkan isimler oldular. Bir Küçük Gün Işığı dizisinde çocuk Güneş’in Elif’in velayetinde olması ama gerçek annesinin Dila olması durumu bir karmaşaya yol açıyor. Artık hikayede çok farklı gelişmelerin yaşanacağı bir dönemin başlayacağının ilk işaretlerini 13. yeni bölümde göreceksiniz.

Kocasının ölümünün ardından Güneş’in kendi velayetinde olduğunu öğrenen ve ona bir anne şefkati ile yaklaşan Elif karakterinin, şimdi de Dila’dan onu koruma çabasını izleyeceksiniz.

Dila, aslında Güneş’in gerçek annesi ama minik çocuğu sevgiden daha çok korku hissi veriyor. Elif ise, Güneş’i gerçek annesi gibi sahiplenmiş ve onu Dila’nın insafına bırakmak istemiyor.

Dila ise kızının velayetini alabilmek için mahkemede dava açarak taşları yerinden oynattı. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin 13. bölümünden itibaren hikaye daha hareketlenecek, Elif ile Dila’nın sürekli karşı karşıya geldiğini göreceksiniz.

İki kadının arasındaki velayet savaşında aile içinde de çok farklı durumlar yaşanacak ve karakterler büyük bir sınanma yaşayacak.

Tüm bu gelişmeler de Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çok heyecanlı olacağını, ancak şimdiye kadar süre gelen düzenin değişeceğini ve her şeyin karma karışık bir hale gireceği yeni bir dönemin geldiğini anlatıyor.

‘Sosyal Hizmetler, Elif’i araştırıyor onun sana kötü davrandığını düşünüyorlar”

İşte 13. bölüm fragmanına yansıyan bu sözler, Dila’nın kararlarının sonucunda Elif’in başının dertten kurtulmayacağını ve hikayenin çok daha hareketleneceğini anlatıyor.