Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan yeni projesini seçti! Oyuncu bambaşka bir karakterle geliyor!..

Pelin Karahan yeni projesini seçti! Oyuncu bambaşka bir karakterle geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ekranlara en son TRT1’de yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs isimli diziyle gelen oyuncu Pelin Karahan yeni projesini seçti.

Oyuncu ekranlara ara verdiği dönemde, Broadway’den İstanbul’a Müzikaller isimli projede yer aldı ve sahneye çıkarak büyük  heyecan yaşadı.

Öte yandan bu arada, Şaşırt Beni adlı bir tiyatro oyununda da rol alan Pelin Karahan’ın yeni projesinin adı Şebeke! TRT Dijital’in yeni projesi olan dizide Pelin Karahan’a başrolde Furkan Palalı eşlik edecek.

Bir kolajen markasının yüzü olan Pelin Karahan, markanın lansmanında yaptığı açıklamada yeni projesi ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Pelin Karahan yeni projesini seçti! Oyuncu bambaşka bir karakterle geliyor!.. 7

Şebeke’de canlandıracağı karakterin bugüne kadar canlandırdıklarından farklı olduğuna dikkat çeken Pelin Karahan, “Bir bölümde birden fazla kadını canlandırabileceğim bir proje” sözleriyle dikkat çekti.

Birbirinden iddialı yapımları ile gündeme gelen TRT Dijital’in yeni projesi Şebeke dizisi için hazırlıklar devam ediyor.  Ozan Uzunoğlu’nun yöneteceği dizi polisiye macera türünde olacak. Medya Fikir Klübü imzalı diziyi İbrahim Elma ve Kemal Çelik yazıyor.

Kavak Yelleri isimli dizideki ‘Aslı’ karakteri ile popüler olan oyuncu, 2007 yılında yayınlanmaya başlanan bu diziden sonra da kariyerinde üst üste başarılı rollerde yer aldı. Hayranları oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor.