Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı dizisinin sürükleyicisi Esra Dermancıoğlu’nun aklından hiç çıkmayan iki çılgınlık!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin sürükleyicisi Esra Dermancıoğlu’nun aklından hiç çıkmayan iki çılgınlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran olarak yeni sezonda da ekranda yer almaya devam eden Esra Dermancıoğlu yine yeteneklerini ortaya koydu ve yine hayranlarını mest eden performanslar ortaya çıktı.

atv ekranında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan dizinin en önemli karakterlerinden birisini canlandıran oyuncu, zor birisi olan Ümran karakterine kattığı ruh ile yine sertlikle dolu, öfkeli bir kadın karakterinin hakkını veriyor. Bugüne kadar başardığı en zor şeyin kızı ile 19 yıl boyunca iyi bir iletişim kurmak olduğunun altını çizen oyuncu, bunu bir başarı olarak tarif etti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin sürükleyicisi Esra Dermancıoğlu'nun aklından hiç çıkmayan iki çılgınlık! 8

Esra Dermancıoğlu’nun birgün mutlaka yapmak istediği iki şey var. Bunlardan birisi Bungee Jumping, diğeri ise uçaktan paraşüt ile atlamak… Ünlü oyuncu, Dizi TV programına konuştu ve mutlaka yapmak istedikleri ile ilgili şunları söyledi:

“Bangee Jumping yapmak istiyorum. Bir de çok yakın arkadaşım Ece Yörenç uçaktan atladı. Arkasından gitmek istiyorum, ben de yapmak istiyorum.”

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde canlandırdığı Ümran karakteri ile yeteneklerini ortaya koymaya devam eden oyuncu, özel hayatında çok farklı bir kişilik sergiliyor. Renkli hayatından kesitleri zaman zaman sosyal medya üzerinden hayranları ile paylaşan Esra Dermancıoğlu, kızdığı zaman ise sakinlemek için evde kalıp müzik dinlemeyi tercih ediyor.

Oyuncu, “Beni deşarj eden şey tek başına kalmak, müzik dinlemek ve sevdiklerimle beraber olmak” diye konuştu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin sürükleyicisi Esra Dermancıoğlu'nun aklından hiç çıkmayan iki çılgınlık! 9

Yalan söylemeyi sevmediğini ve yalan söylememek için de çaba harcadığını anlatan oyuncu, kendisini açık sözlü birisi olarak tanımladı. Dürüst insanları özlediğini anlatan oyuncu, ailesini erken kaybettiğini ama o dönemden dürüst olmanın kendileri için çok önemli olduğunu iyi hatırladığını söyledi.

Makarnayı çok seven Dermancıoğlu, ayrıca makarna yerken uzun sohbetler yapabileceği insanlara da ihtiyaç duyduğunu ifade etti.