Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümlerinde çok enteresan hikayeler izleyeceksiniz!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümlerinde çok enteresan hikayeler izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Oyuncu, canlandırdığı Sude karakteri ile kendisi arasında pek de bir benzerlik bulunmadığını söyledi. Sude, dişi bir karakter ve her istediğini yapabileceğine inanan birisi. Moda konusunda da farklı bir yaklaşımı olan Sude ile kendisi arasında pek bir benzerlik olmaması da oyuncunun bu rolü çok sevmesini sağladı.

Sude karakteri ile yeni deneyimler yaşamaktan memnun olan Şeyma Korkmaz, “Sude’nin giyimi tarzım dışında” diye konuştu. Oyuncu, karakterin giyim tarzının da kendisine çok yakın olmadığını ifade etti. Dizide çok büyük bir ekip olmadıklarını, oyuncu kadrosunun sınırlı olduğunu ifade eden Şeyma Korkmaz, tüm kadronun mutlaka birbiri ile sahnesinin olduğunu ve sette çok eğlendiklerini söyledi.

Oyuncu, “Hepsiyle çok eğleniyorum. Ekibin enerjisi çok iyi, çok uyumlular. Ama tabii Tuğçe ile çok eğleniyorum. Ona çok gülüyorum. Esra’ya da öyle. Onlarla oynamak çok keyifli” diye konuştu.

Dizide Dila karakterini canlandıran Tuğçe Açıkgöz ve Ümran olarak izlediğimiz Esra Dermancıoğlu ile sette çok iyi anlaştıklarını da ifade eden oyuncu, yeni bölümler hakkında şu bilgileri verdi:

“Spoilar çok vermeyeyim. Çok heyecanlı bölümler, çok heyecanlı hikayeler sizi bekliyor. Güzel günler göreceksiniz. Enteresan hikayeler izleyeceksiniz. Bence seyirci sevecek.”

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilerleyen bölümlerinde enteresan hikayeler izleyicileri bekliyor.

Ünlü oyuncu eşi Cüneyt Mete’nin de Kardeşlerim dizisinde rol alması nedeniyle yoğun bir süreç geçirdiklerini anlattı. Bazen eve gidiş gelişlerinin farklı saatlerde olması nedeniyle görüşemediklerini de anlatan Şeyma Korkmaz, birbirleri ile vakit geçirmek için zamanı kolladıklarını ve seyahat etmeyi çok sevdiklerini ifade etti.

Şeyma Korkmaz, oyuncuların ileriye dönük tatil planı yapmak gibi bir durumunun olmadığını ifade ederek, bir gün için bile fırsat bulunca seyahat etmeye çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.